Decalogul campaniilor cu bloggeri

Am împlinit recent 10 ani de blogging. Cu peste 13.000 de articole scrise. Din acești ani, 5 i-am petrecut și în calitate de consultant social media, know-how pe care acum îl aplic în cadrul Kooperativa 2.0, agenție iscusită de social media. Am participat la sau am organizat peste 500 de campanii. Am ținut peste 100 de workshopuri de social media. Una peste alta, am participat la sau am organizat peste 500 de campanii. Adică, tradus, dacă eu nu știu cu ce se mănâncă zona asta de blogging, apoi nu știu ce să mai zic :)

Am ajuns să știu o leacă de bătaie în 2.0 și pentru că sunt foarte bun (da, știu, modestia este o virtute pe care nu mi-o asum de nici o culoare…), dar și pentru că voi, cei care îmi faceți onoarea să mă citiți și voi, cei cu care am colaborat în decursul acestor 10 ani, ați pus, fiecare, câte un pic de ”ciment” în construcția a tot ceea ce am realizat în online.

Fără voi nu aș fi putut niciodată ajunge la acest nivel. Fără să ascult părerile voastre, fără să discutăm în contradictoriu uneori, fără să îmi forțați limitele și, pe alocuri, să vi le forțez eu pe ale voastre, nu aș fi putut ajunge niciodată în acest moment în care să vă pot spune, din toată inima, fix așa:

Dragilor, vă mulțumesc din tot sufletul meu de blogger bătrân și pe alocuri simpatic!

Știu că apreciați un mulțumesc spus din inimă, așa cum o fac eu acum. Dar mai știu că deja mă cunoașteți: îmi place să fiu foarte practic. Așa că o să extind, cum ar veni, mulțumirile pe care vi le adresez și vă ofer acest serial, în care o să vă împărtășesc din experiența mea de blogger și de consultant social media, acumulată în acești 10 ani.

Cu speranța că o să vă ajute. Că o să ajute industria. Și că o să îi pună pe gânduri pe unii care nu au avut vreme (sau chef, depinde) să să gândească la aceste chestiuni.

V-aș recomanda să vă abonați la newsletter (căsuța din dreapta blogului, dacă citești de pe desktop; căsuța din josul paginii, dacă citești de pe mobile), ca să nu pierdeți alte articole pe tot ce ține de zona de social media și nu numai :)

13 comentarii la “Decalogul campaniilor cu bloggeri

 1. Alexa Carmen Reply

  Eu cred ca voi urmări și voi trimite aici oameni care au nevoiește consultanta. Ca sigur nu apuc eu în graba sa fac campanie cu bloggeri ?

 2. Ionut Reply

  Felicitari, spor la articole si in continuare !

 3. Adrian Reply

  printre putinii bloggeri care m-a convins sa ma inscriu in newsletter si chiar sa astept mail-urile cu articolele tale :) merci

 4. Nic Popescu Reply

  Multumesc pentru idee si pentru concretizarea ei! :)

 5. APETREI DAN Reply

  FELICITARI !
  SPOT IN TOATE CU MULTA SANATATE !

 6. APETREI DAN Reply

  SPOR IN TOATE CU MULTA SANATATE !

 7. Hapi Reply

  Felicitări Chinezu :)
  Esti printre putinii influenceri care chiar au reusit să faca niste banuti (cred) din munca lor pe blog. Înteleg că totul presupune si multe deplasari. Ceea ce e cool pentru un bloggea batran in ghilimele :)

  • Cristian China-Birta Reply

   Suntem mai mulți, să știi :) Doar că aș face o mică nuanță: nu am făcut bani din blog, nu neapărat din munca pe blog, ci din businessul pe care l-am construit în jurul blogului :)

 8. Ioana Reply

  Foarte util articolul si bine scris.
  Felicitari si spor in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.