Decalogul campaniilor cu bloggeri

Am împlinit recent 10 ani de blogging. Cu peste 13.000 de articole scrise. Din acești ani, 5 i-am petrecut și în calitate de consultant social media, know-how pe care acum îl aplic în cadrul Kooperativa 2.0, agenție iscusită de social media. Am participat la sau am organizat peste 500 de campanii. Am ținut peste 100 de workshopuri de social media. Una peste alta, am participat la sau am organizat peste 500 de campanii. Adică, tradus, dacă eu nu știu cu ce se mănâncă zona asta de blogging, apoi nu știu ce să mai zic :)

Am ajuns să știu o leacă de bătaie în 2.0 și pentru că sunt foarte bun (da, știu, modestia este o virtute pe care nu mi-o asum de nici o culoare…), dar și pentru că voi, cei care îmi faceți onoarea să mă citiți și voi, cei cu care am colaborat în decursul acestor 10 ani, ați pus, fiecare, câte un pic de ”ciment” în construcția a tot ceea ce am realizat în online.

Fără voi nu aș fi putut niciodată ajunge la acest nivel. Fără să ascult părerile voastre, fără să discutăm în contradictoriu uneori, fără să îmi forțați limitele și, pe alocuri, să vi le forțez eu pe ale voastre, nu aș fi putut ajunge niciodată în acest moment în care să vă pot spune, din toată inima, fix așa:

Dragilor, vă mulțumesc din tot sufletul meu de blogger bătrân și pe alocuri simpatic!

Știu că apreciați un mulțumesc spus din inimă, așa cum o fac eu acum. Dar mai știu că deja mă cunoașteți: îmi place să fiu foarte practic. Așa că o să extind, cum ar veni, mulțumirile pe care vi le adresez și vă ofer acest serial, în care o să vă împărtășesc din experiența mea de blogger și de consultant social media, acumulată în acești 10 ani.

Cu speranța că o să vă ajute. Că o să ajute industria. Și că o să îi pună pe gânduri pe unii care nu au avut vreme (sau chef, depinde) să să gândească la aceste chestiuni.

V-aș recomanda să vă abonați la newsletter, ca să nu pierdeți alte articole pe tot ce ține de zona de social media și nu numai :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Decalogul campaniilor cu bloggeri”

  1. Felicitări Chinezu :)
    Esti printre putinii influenceri care chiar au reusit să faca niste banuti (cred) din munca lor pe blog. Înteleg că totul presupune si multe deplasari. Ceea ce e cool pentru un bloggea batran in ghilimele :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)