Despre mine

Salutare!

 

Numele meu este Cristian China-Birta. Unii mă știți drept Chinezu, brand cu care am defilat la începuturile mele în social media. De fapt, multă lume îmi spune în continuare Chinezu, iar eu nu am nici o problemă cu asta :)

 

Dacă ar fi să mă descriu pe scurt, aș folosi trei cuvinte: antreprenor, consultant, blogger. Pentru că am ales cu niște ani în urmă să merg pe această combinație, una din cele mai bune decizii din viața mea. Pentru că fiecare ipostază îmi aduce noi și noi provocări și beneficii de fiecare dată.

Cu ce vă pot ajuta în calitate de antreprenor

 

Sunt asociat în agenția de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Dacă aveți nevoie de servicii de promovare prin Google Ads și Facebook Ads, administrarea de pagini de Facebook sau Linkedin și de conturi pe alte rețele sociale, de campanii cu influenceri, dați-ne un mail pe office@kooperativa.ro.

 

S-ar putea să vă ajutăm. Sau nu. Dar nu pierdeți ocazia de a afla, zic :)

Cu ce vă pot ajuta în calitate de consultant social media

 

Cursuri, consultanță și coaching. Le-am făcut pe toate. Și le fac în continuare. Și îmi place maxim să fac asta. Și – lumea zice – că sunt foarte bun :D

 

Companiilor le recomand opțiunea de curs sau workshop chiar în cadrul companiei. Unde vin (sau venim, depinde) cu lecțiile făcute pentru a rezolva o problemă specifică a companiei, nu cu generalități. Hai să îți dăm detalii pe cursuri@kooperativa.ro.

 

Pe partea de coaching de social media, ehei, aici povestea este foarte frumoasă. Doar că nu poate fi spusă :) De ce? E simplu: în 90% din cazuri, cei care vin la aceste sesiuni sunt șefi mari (ca să le zic așa, generic) și pentru care reprezintă o mare problemă de imagine dacă află lumea că nu se pricep la social media (că doar de aia vin la mine!).

 

Dar e frumos, e foarte frumos să trec cu ei prin toate etapele, astfel încât, la finalul sesiunilor, să îi aud nu că acum le place social media sau ceva de genul, ci că acum ÎNȚELEG social media și că au toate toolurile necesare pentru a lua decizii de BUSINESS în ceea ce privește prezența brandului (personal sau al companiei) în social media. Sau nu :)

 

Speaker la evenimente. Despre zona digitală. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro și întrebați-mă dacă aș putea veni speaker la evenimentul vostru. Poate batem palma :D Așa, ca idee, aveți seria asta video ca să mă vedeți un pic la lucru.

Cu ce vă pot ajuta în calitate de blogger

 

În primul rând cu articole pe blog. Am scris, în cei 12 ani de blogging, peste 13.000 de articole. Dintre care multe comerciale. Deci cam știu cum se pune problema. Faptul că, de 4 ani consecutiv, sunt pe locul 1 în topul bloggerilor în relația cu agențiile realizat de Revista Biz spune ceva, zic :)

Cu seria de emisiuni #LaivuLuChinezu. Am sărit de un total de juma de milion reach și vreo 350.000 de views cu seria aceasta de emisiuni. Și, cumva, reușesc să scot tot ce-i mai bun din invitații mei. Și asta se vede. Și se simte :)

MC. Moderator. Cum vreți voi să îi ziceți. Cică sunt bun spre foarte bun. Așa zice lumea. Și are dreptate :D Am fost MC sau moderator la zeci de evenimente. Unele în cadrul companiilor, altele publice. Îmi place. Mă energizează întâlnirea cu oamenii. Și eu îi energizez pe ei :)

Dacă vreți să povestim, dați-mi un mail pe cristi at kooperativa.ro.

 

Iar, dacă sunteți activi și pe alte rețele sociale, mă găsiți pe Facebook, pe Linkedin, pe Twitter și pe Instagram.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.