Salutare!

Numele meu este Cristian China-Birta. Unii mă știți drept Chinezu, brand cu care am defilat la începuturile mele în social media. De fapt, multă lume îmi spune în continuare Chinezu, iar eu nu am nici o problemă cu asta :)

Dacă ar fi să mă descriu pe scurt, aș folosi trei cuvinte: antreprenor, consultant, blogger. Pentru că am ales cu niște ani în urmă să merg pe această combinație, una din cele mai bune decizii din viața mea. Pentru că fiecare ipostază îmi aduce noi și noi provocări și beneficii de fiecare dată.

Am o experiență de mulți ani în social media (mi-am lansat blogul în octombrie 2007; am deja peste 13.000 de articole scrise pe blog). Ca blogger, am fost implicat în sute de campanii pentru sute de branduri. Din calitatea de consultant, am organizat și implementat alte sute de campanii în social media, am susținut peste 50 de workshopuri despre social media și peste 100 de prezentări la diverse evenimente. Iar ca antreprenor am reușit să am o echipă formidabilă la Kooperativa 2.0 – Agenție iscusită de social media, iar împreună facem multe proiecte frumoase pentru clienții noștri.

Dacă vreți să povestim, dați-mi un mail pe cristi at kooperativa.ro. Iar, dacă sunteți activi și pe alte rețele sociale, mă găsiți pe Facebook, pe Linkedin, pe Twitter și pe Instagram.