Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Dicarbocalm – când ești cam acid :D #ZiuaȘiProdusul

Dicarbocalm. La ce vă duceți cu gândul când citiți acest cuvânt? La niște feciorești (ca să le zic așa, lejer…) săvârșite cu tovarășii voștri finalizate cu niște arsuri stomacale pe bază de alcool care vă fac să răcniți în gând ”jur că nu mai beau!”? La niște prăjeli pe care le-ați îngurgitat de parcă urma lumea să se sfârșească? :)) Indiferent la ce vă gândiți, cei care le-ați pățit pe astea cu arsurile știți că Dicarbocalm este folia aia pe care o ai la îndemână oricând. Sau, mă rog, așa este în cazul meu.

Deși, acum când scriu aceste rânduri îmi dau seama… De când mi-am schimbat stilul de viață (și de mâncare și de băutură, evident, pe sistem de nu mai mănânc ca vaca și nu mai beau ca boul), cred că apelez la Dicarbocalm o dată la vreo trei luni sau poate mai puțin. Dap, atât de importantă este schimbarea stilului de viață. Și, uite, că tot îl țin la îndemână, atât de mult m-a ajutat Dicarbocalm în vremurile mai de tinerețe avântată din toate punctele de vedere :D

De ce vă recomand Dicarbocalm

Ar trebui să aveți un Dicarbocalm oricând la voi. Și acasă, dar și când plecați pe drumuri. Mai ales când plecați pe drumuri, zic, pentru că nu știți niciodată ce o să consumați când ajungeți voi pe unde ajungeți. În plus – așa cum mi se întâmplă mie de multe ori – când ajutați un tovarăș în mare nevoie de așa ceva, este că vă simțiți mai bine când îi vedeți ușurarea pe care gestul vostru i-a adus-o? :)

Cum puteți obține Dicarbocalm

Locație: oriunde, evident. O farmacie care nu are Dicarbocalm nu e farmacie, jur! :))

Cât costă: în jur de 12 lei. Plus, minus, depinde de unde îl luați.

Recomandare: ideal ar fi să aveți o viață echilibrată care să nu vă pună în postura de a lua această pastilă. Dar, cum oameni suntem, evident că o să aveți nevoie din când în când :)

Dicarbocalm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.