Marius Matache – blogger, muzician, project manager #ZiuaȘiProdusul

Pe Marius Matache îl știu de vreo 8 ani de zile. Ne-a adus împreună lumea bloggingului. Apoi, pentru că feng shuiurile noastre s-au potrivit la modul corespunzător, am făcut partea pentru o perioadă minunată a vieților noastre 2.0 în gașca DreamTeamRO, niște ani absolut grozavi am petrecut alături de băieții ăștia :)

Acum, ajunși la oareșce bătrâneți într-ale onlineului, putem spune că suntem prieteni. Atât. Dar cât de mult înseamnă să poți spune asta despre cineva în actuala lume vremelnică și cu pedala de accelerație călcată la maximum :)

De ce îl recomand pe Marius Matache

Marius Matache
Make arbitru la duelul meu cu Mircea Hodârnău de pe #DrumulCetăților :D

Dacă vi se pare ciudat că recomand un prieten la #ZiuaȘiProdusul, să nu vi se pară. La urma urmei, am început această secțiune cu mine, cu produsul Cristian China-Birta :D Așa că îl propun pe Make (așa îi zicem toți) fix cum m-am propus și pe mine și cum o să îi propun și pe alții: pentru că toți cei pe care o să îi vedeți aici au înțeles că mindsetul potrivit este acela în care ai înțeles că ești un brand și că trăiești într-o lume de branduri care se vând altor branduri. O să scriu la un moment dat un articol separat pe subiectul ăsta.

Așadar, îl recomand pe Marius Matache în postura sa multiplă de: blogger, muzician, project manager. Dacă la blogger este clară treaba, iar la muzician este de ajuns să vă uitați și să îi ascultați piesele, partea de project manager trebuie puțintel explicată. Și o să fac asta dându-vă două exemple pe partea de combinație muzicală și social media pe care le-a gândit și pe care le-a propus clienților: turneul său național și ”Trubadur pe Drumul Cetăților” în parteneriat cu BItdefender. Dacă vreți mai multe detalii, întrebați-l. Eu doar vă spun asta ca să înțeleagă cei ce înțelege ce este de înțeles din asta :D

Cum puteți să îl ”obțineți” pe Marius Matache

Locație: omul ăsta este peste tot, parol :)) Așa că, în funcție de ce postură a lui vreți să activați, trust me că poate ajunge oriunde.

Cât costă: să îl citești ca blogger, doar timpul petrecut cu cititul. Ca muzician, vezi și tu cât costă concertele lui. Ca project manager, aici chestiunea este de negociat, ceea ce vă recomand să faceți :D

Recomandare: dacă vreți o seară de muzică și distracție, vi-l recomand pe Make, o să aveți asta garantat la câte glume muzicale are în program :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.