Irina Wagner – artista care m-a făcut să îmi placă niște căni :) #ZiuaȘiProdusul

Irina Wagner a apărut în viața mea sub formă de… căni :)) Am primit cadou două căni minunate (nu mai știu de la cine, chiar nu mai știu…) făcute în prea-frumosul atelier. Jur că nu le-am dat mare importanță atucni când le-am primit. Erau doar două căni, evident, ce e mare șmecherie la niște căni? Asta până într-o dimineață de weekend, când doamna mea a făcut ceai și mi l-a turnat în una din cane. De la prima înghițitură am zis ”uao, ce faină e sezația…”.

Nu mă întrebați de ce am simțit asta. Poate porțelanul ăla din care sunt făcute și care se simte grozav și la atingerea buzelor de gura cănii (cred că așa se zice… :D), dar și la mână. Poate pentru că erau făcute cănile alea cu schepsis de ți se păreau o extensie a mâinii, nu niște potențiale făcătoare de cioburi prin casă :)) Nu știu care a fost faza, dar știu că mi-a plăcut maxim să beau din cana aia a mea. De care am mare, mare grijă și pe care o ”activez” doar din când în când, cum era pe vremuri, #DoarDeSărbători.

De ce o recomand pe Irina Wagner

Irina WagnerUite, acum îmi dau seama că eu vorbesc despre Irina în loc să vorbesc despre atelierul ei! Căci, evident, nu este ea singură acolo, nu ea face (toate) frumusețile acelea. Asta ca să vedeți ce înseamnă puterea brandului personal, o adevărată locomotivă pentru anumite tipuri de business :)

Vă recomand atelierul Wagner pentru că fac niște lucruri minunate. Bune de cadouri (de dat altora sau de dat ție :D), bune de colecție, bune de impresionat invitații care îți vin acasă că ești pe treabă de aristocrație (pardon my French, dar recunoateți, măcar câțiva, că sunteți de ăștia :D), bref, niște produse superbe. Și vă recomand și atelierele de creație din cadrul atelierului (scuzați exprimarea).

Cum puteți să o ”cumpărați” pe Irina Wagner

Uite că mă duc înainte cu brandul personal Irina Wagner în loc de atelier :)) Lasă, a mea să fie eroarea!

Locație: Atelierul se află în București. Dar eu zic să dați un mail sau să sunați să povestiți mai multe ce se pot face acolo.

Cât costă: eu v-aș putea zice niște prețuri, dar s-ar putea să nu vă nimeresc. Adică hai să o zic altfel. Ce îmi place mie s-ar putea să nu vă placă vouă. Și, cum vorbim despre meșteșug minunat aici, mai bine vorbiți direct cu Irina să vedeți ce și cum :)

Recomandare: eu aș cumpăra pentru mine, dacă aș fi în locul vostru, pentru prima dată ceva. Apoi treaba voastră ce cadouri și cui o să mai faceți. Căci o să faceți!

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.