Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Yoast SEO – un modul de bază pentru WordPress #ZiuaȘiProdusul

Yoast SEO este produsul de azi zi la #ZiuaȘiProdusul. Și este unul mai tehnic. Adresat în special bloggerilor. Dar și celor care au siteuri pe WordPress. Și care, din diferite motive, nu știu de acest modul. Chiar sunt surprins cât de mulți bloggeri nu știu despre acest modul, care te ajută foarte mult să îți setezi articolul să ”sune” bine în căutările google.

Pe Joost (un mega-dibaci olandez) l-am cunoscut cu niște ani în urmă, când am fost în Sofia, la un Wordcamp. Pe lângă faptul că știe bine de tot cu programarea și cu alea, alea, mi-a plăcut la maximum că era și om de viață. Adică – v-o spun pe șleau – am avut o noapte plină de discuții despre wordpress, internet și alte cele cuvenite, stropite din belșug cu un mult prea-bun Burgas 69 :D

De ce vă recomand Yoast SEO

Dacă ai un blog sau un site peWordpress, tot ce trebuie să faci este să îți instalezi modulul și apoi să fii atent la ”semaforul” de acolo. Pentru că, așa cum vedeți mai jos, are niște criterii care se ”înverzesc” atunci când ai făcut ce trebuie în articol. Da, este atât de simplu să îl folosești. Tocmai de aceea vi-l recomand :)

Vorbim, desigur, despre caracteristicile de bază ale modului. Căci există și versiunea premium. Dar despre asta nu are rost să discutăm acum. Ce trebuie să înțelegeți este că, dacă vreți măcar din când în când să scrieți articole pentru SEO (ceea ce chiar vă recomand, firește), ar fi bine să aveți măcar acest modul instalat.

Cum puteți obține Yoast SEO

Locație: online, firește.

Cât costă: versiunea de bază este gratuită. V-o recomand pe asta, după aia decideți voi dacă treceți pe premium.

Recomandare: dacă nu costă nimic să o instalezi, de ce să nu o faci? :D

Cam așa arată ”semaforul” Yoast SEO, ca să înțelegeți cât de ușor este să vă dați seama dacă articolul vostru este, basic, pregătit pentru SEO.

10 comentarii la “Yoast SEO – un modul de bază pentru WordPress #ZiuaȘiProdusul

 1. Patricia Lidia Reply

  Multumesc mult pentru idee, l-am si instalat astazi! Partea buna e ca acum am inteles si care e faza asta cu SEO si importanta ei!

 2. Albert Reply

  Cristian, ai testat si AllinOneSeoPack?

  • Cristian China-Birta Reply

   Le-am testat pe toate. Și încă în plus :)) Logica recomandării mele este alta, nu pentru profesioniști, pentru cei care nu știu că ar trebui să aibă așa ceva, gen :)

 3. Stoian Ciprian Reply

  Eu consider AllinOneSeoPack mult mai slab decat Yoast, poate si unde m-am indragostit de ce stie avea plugin in varianta premium.
  Mi-a atras atentia recomandarea ta, daca nu te costa nimic, instaleaza-l. Eu as adaugat si fa putin research inainte, configureaza pluginul dupa tutorialul lor (pentru incepatori) sau s-ar putea sa faci cateva greseli care te pot afecta!

  • Cristian China-Birta Reply

   Mură în gură nu e bine, aia e clar :)) Eu am vrut doar să atrag atenția că există scula asta și că este mult mai accesibilă decât altele :)

 4. Nico Reply

  Si eu am descoperit Yoast de vreo 2 luni. Acum chiar ca am sa tin cont de bulinele verzi cu mai mare incredere. Multumim!

 5. Aurora Crisan Reply

  Daca am pe blogspot il pot impleta? Cum? Sau exista alta varianta asemanatoare?
  Multumesc.

 6. Alex Reply

  Super folositor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.