Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Arhiva TVR – Unul din canalele mele preferate pe YouTube #ZiuaȘiProdusul

Arhiva TVR este un canal de YouTube pe care trebuie să îl consumați având în minte un avertisment clar: creează dependență! :)) Nu mă credeți? Bineeeee… Hai să facem un experiment. Și să vedem câți dintre cei care îmi faceți onoarea să citiți aceste rânduri intrați pentru prima oară pe canalul de YouTube cu pricina reușiți să nu vă plimbați pe acolo din film în film și să mai vreți să vedeți încă unul, ”ah, uite și pe ăsta!” și tot așa?

Să vă văd dacă reușiți să consumați cu măsură acest canal. Pentru că, vă spun sincer, de fiecare dată când văd (sunt abonat, firește) câte un film nou pus, nu reușesc să mă uit doar la acel film, ci mă pierd, din nou și din nou, în minunatele bucăți de istorie românească…

De ce vă recomand Arhiva TVR

Cumva e furculition să vă spun de ce vă recomand Arhiva TVR, desigur. Adică e absolut evident că nu are nici un rost să o recomand eu, se recomandă singură prin filmele de acolo. Dar, pentru că așa este sistemul de lucru în această secțiune #ZiuaȘiProdusul, așa facem, respectăm regula!

Din perspectiva istoriei blogului meu, m-am bucurat foarte tare când au lansat acest canal, chiar am salutat inițiativa la momentul respectiv. Apoi, ca un gest de mulțumire pentru ce face echipa care se ocupă de proiect, am făcut un interviu comun cu cele două Irine și cu Denisa. Nu mai știu cine se ocupă acum de Arhiva TVR, dar simpatica Irina Bartolomeu sigur știu că e prin zonă, căci cu ea țin legătura pe linie de bloggereală, de aia știu :)

Cum puteți obține acces la Arhiva TVR

Locație: de oriunde, desigur, doar să vă abonați.

Cât costă: doar timpul vostru ca să vă uitați la filmele faine de acolo :)

Recomandări: spuneți și altora despre acest canal. Pentru că în spatele lui sunt niște oameni care muncesc pentru a ne oferi aceste momente speciale din istoria noastră națională, la urma urmei :)

Arhiva TVR

2 comentarii la “Arhiva TVR – Unul din canalele mele preferate pe YouTube #ZiuaȘiProdusul

  1. Marina Reply

    Eu chiar urmatesc pe f ce posteaza arhiva tvr si nefiid nostalgica pot sa spun ca m a ,, prins,,

    • Cristian China-Birta Reply

      Exact așa am pățit și eu. Și nici io deloc nostalgic :)) Dar conținutul de acolo te prinde, nu ai cum să scapi e asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.