ShoeBox – câtă bucurie poți să oferi cu o… cutie de pantofi :) #ZiuaȘiProdusul

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

ShoeBox este o inițiativă de care, dacă nu ați auzit până acum de ea, sigur, garantat, clar, indubitabil o să vă îndrăgostiți. Eu așa am pățit, din prima mi-a plăcut și m-am băgat să o susțin. Iar anul acesta ShoeBox împlinește 10 ani! Așa că un imens și din tot sufletul ”La mulți ani!” pentru această splendidă ispravă.

În ce constă frumusețea ShoeBox? Este atât de simplu… Vă zic pe scurt: iei o cutie de pantofi, pui în ea cadouri pentru o fetiță sau un băiat de o anumită vârstă (ex: fetiță, 9 ani), împachetezi cutia cu hârtie de cadou și o duci la una din locațiile inițiativei, de unde cadoul va ajunge exact la, ca în exemplul nostru, o fetiță de 9 ani, prin grija voluntarilor. Atât de simplu și de frumos :)

Ca să înțelegeți amploarea acestei inițiative, în 2016 s-au strâns 9692 cutii, în 262 de centre de colectare din peste 200 orașe și 16 țări. Dap, la nivelul acesta s-a ajuns de la momentul 0, acela al lui ”ca să-l învățăm pe băiatul nostru să împartă din jucăriile și hăinuțele lui cu alți copii, mai săraci din bloc”, cum Valentin Vesa, inițiatorul, ne-o zice :)

De ce vă recomand ShoeBox

Oooooh, aș putea scrie o carte de ce vă recomand ShoeBox! Dar, cum nu e cazul aici, vă spun doar că am participat la mai multe ediții ca locație, am dus cadourile la copiii (am avut an în care am strâns 500 de cadouri!), a fost obositor, dar a fost SUPERB!

ShoeBoxMerită să vă implicați pentru că enorm de multă bucurie puteți face unui copil cu doar o… cutie de pantofi :) Puteți alege să puneți ce vreți în acea cutie, gestul contează.

Faptul că fiecare dintre voi, cei care alegeți să vă implicați, sunteți practic un Moș Crăciun anonim pentru copilul care primește cadoul vostru mi se pare miraculos: a ști că faci o bucurie doar pentru că simți că trebuie făcută, fără a aștepta nimic în schimb mi se pare absolut superb.

De aceea aș vrea să văd cât mai mulți români implicați în ShoeBox. De aceea vă rog să dați mai departe vestea despre inițiativă să ajungă la cât mai multă lume. Și vă mulțumesc pentru asta.

Cum puteți să vă implicați în ShoeBox

Locația: găsiți pe harta locațiilor cu centrele de colectare unde puteți dona cutiile (dacă vreți să înscrieți o locație, intrați aici)

Cât costă: daca doar vrei să faci un cadou, cât vrei să donezi și cât îți ia să duci cadoul la una din locații; dacă vrei să deschizi tu o locație, vezi mai jos la recomandare :)

Recomandare: bugetați-vă timp și răbdare dacă vreți să vă ocupați de un centru ShoeBox. Pentru că aveți nevoie de amândouă. Dar ce frumos o să vă simțiți :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)