Club 16 – Clubul meu de suporteri #ZiuaȘiProdusul

Iubesc rugbyul. Mi se pare, de departe, cel mai frumos sport. Are atât de multe trăsături care îl fac o școală de viață extraordinară încât și asta mă face să îl simt teribil de aproape de suflet.

Club 16 este clubul suporterilor naționalei de rugby a României.

Simplu spus. Adică o mână de oameni, pentru care rugbyul este mai mult decât o pasiune. Nu avem structuri, nu există șefi, există doar oameni care iubesc rugbyul. Și care stau aproape de acest splendid fenomen. Nu există taxă de intrare, cum nu există nici regulament de funcționare sau ceva de genul ăsta. Este doar o inițiativă splendidă, dacă vreți să o luați așa. Din care puteți face parte cu singura condiție să iubiți rugbyul.

Nu avem șefi, ziceam. Dar, pentru că în orice astfel de ispravă cineva trebuie să fie la butoane, vreau să îi mulțumesc pe această cale lui Horia Ungur, sufletul și motorul și pedala de a accelerație ale Club 16, fără de care lucrurile nu ar arăta așa de frumos și de bine. Respect, măh!

De ce vă recomand Club 16

Club 16 este unul din lucrurile cele mai frumoase din viața mea de pasionat de rugby. Am legat amiciții și prietenii cu cei care fac parte din acest club. Am fost în deplasări peste hotare, la meciurile naționalei, am fost împreună la Cupa Mondială de Rugby din Anglia, am început discuțiile pentru mult mai complicata deplasare la Cupa Mondială din Japonia.

Club 16În parteneriat cu Federația Română de Rugby am organizat tot felul de inițiative și de întâlniri. Avem celebrul deja Sector B3 din tribuna stadionului Arcul de Triumf, rezervată pentru Club 16 până în ziua meciului, când restul biletelor se pun în vânzare la liber. Și multe altele, dar mă opresc aici, să nu transform chestiunea într-un roman :))

Pe scurt, vă recomand Club 16 pentru că eu mă simt grozav să fac parte din această inițiativă. Și, dacă iubiți cât de cât acest sport, a simți că faceți parte dintr-un colectiv de oameni ai muncii :)) care vă împărtășesc această dragoste, credeți-mă, vă simțiți altfel, e mai frumoasă viața :)

De aceea Club 16 este astă produsul recomandat în secțiunea #ZiuaȘiProdusul.

Cum puteți ajunge în Club 16

Locație: În sufletul fiecăruia :) Altfel, oriunde se joacă rugby, există șanse foarte mari care un membru Club 16 să fie acolo. Așa că du-te să te întâlnești cu el!

Cât costă: Nimic. Și mult :)) Să intri în Club 16 nu costă nimic. Să fii cu adevărat membru te costă să vii la meci (mă rog, dacă ăsta este un cost pentru un suporter…), să vii în deplasări, de astea, de rugby-ultrași :D

Recomandare: Urmăriți pagina de facebook Club 16 și siteul. O să aveți permanent informații proaspete. Și mergeți la rugby. Haideți la rugby!

PS Să vă mai spun că tot de la Club 16 a pornit nebunia cu Imnul Stejarilor? :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.