Cetatea Câlnic – unul din locurile preferate din România #ZiuaȘiProdusul

Cetatea Câlnic este unul din locurile mele preferate din România. Nu mă întrebați de ce. Pur și simplu, de fiecare dată când ajung acolo, mă ia așa un fel de dor, că nu știu cum să îi zic altfel. Nu pot explica de ce mi se întâmplă asta. Și nici măcar nu încerc. Este un sentiment atât de frumos încât mai bine mă bucur de el și cu asta basta :)

De ce vă recomand Cetatea Câlnic

Știu că sunt foarte subiectiv când vă recomand în secțiunea #ZiuaȘiProdusul această cetate, dar la urma urmei fix asta ideea: să vă recomand lucruri care îmi plac și în care, după caz, am încredere. Iar Cetatea Câlnic bifează pozitiv la ambele criterii :D

Eu pot doar să sper că o să vă placă acolo. Nu e cea mai mare cetate, nici cea mai frumoasă, nici cea mai celebră. Dar este una de care, dacă pățiți cum am pățit eu, te îndrăgostești și nu ți-o mai poți scoate de la suflet și vrei să ajungi acolo de câte ori poți.

Atenție: din cele 5 ori când am ajuns la Cetatea Câlnic, de 4 ori am găsit-o închisă și până am sunat să vină să o deschidă a trecut ceva vreme (nu întrebați, e o chestie mai ciudată asta și se regăsește la multe locuri din România…). Așa că mai bine sunați din timp la numărul 0740 234 297 (sper să mai fie valabil…) și anunțați ora la care veți ajunge la Cetate.

Cum ajungeți și cât costă să vizitați Cetatea Câlnic

Locație: la vreo 15 km de Sebeș și 50 de km de Sibiu, de pe drumul european mai faci vreo 5 km până în Câlnic.

Cât costă: din câte îmi aduc aminte (sunt și bătrân, dar și prețurile…), cred că este 5 lei intrarea și 7 lei dacă vrei să și fotografiezi. Ceva pe acolo, oricum.

Recomandare: poate vă faceți timp să experiementați ce înseamnă dormitul în cetate, este o experiență rustică și medievală, ca să îi zic așa, tare faină :) Costă 200 de lei pe noapte. Dar merită. Așa, ca exercițiu.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cetatea Câlnic – unul din locurile preferate din România #ZiuaȘiProdusul”

  1. Multumesc pentru postare, mi-a adus bucurie in suflet. Si m-a facut sa ma gandesc din nou, asa de la departare – oare care este, in prezent, esenta sufletului romanesc? Alfel spus, care este sistemul de valori in Romania anului 2017?

  2. Cetatea de la Câlnic este într-adevăr un loc aparte. La ultima călătorie acolo, am experimentat chiar participarea ca spectator la un concert instrumental în curtea interioară, iar acustica este una surprinzătoare. Merită o vizită!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.