Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Gelato Madre – înghețata mea favorită din România #ZiuaȘiProdusul

Gelato Madre este înghețata mea favorită pe care o pot cumpăra din România. Punct. Mă rog, gelato, nu înghețată, că așa este corect politic să îi zic :))

Așa, din punct de vedere istoric, culmea este că, atunci când am vizitat fabrica Siviero Maria de la Bologna unde se face Gelato Madre, această înghețată nu mi-a atras atenția în mod special. Poate pentru că erau atât de multe sortimente de degustat încât m-am aruncat la atât de multe și nu am zis că trebuie să fiu mai cu măsură. Sau ceva :))

Dar, odată întors acasă, mi-am adus aminte că, dintre toate cele degustate, Gelato Madre mi-a rămas în minte și în gust. De ce? Habar nu am. Dar nici nu fac nuș ce analize savante. Pur și simplu așa s-a întâmplat :)

De ce vă recomand Gelato Madre

Pentru mine, Gelato Madre de ciocolată este prima opțiune, de departe, când intru într-un magazin și vreau înghețată. Dar și celelalte sortimente merită încercate, o să vedeți că, în funcție de cum vă place să o mâncați, indiferent de sortiment, se păstrează acea ”bază” specifică, de înghețată fină și – că nu știu cum să îi zic altfel – bine făcută.

Am recomandat tuturor înghețata asta. Și, probabil, am făcut-o cu atâta căldură (pardon my French în acest context :D) încât mulți prieteni chiar mi-au mulțumit că i-am îndemnat să o cumpere, pentru că acum e pe lista lor de plăceri ale vieții sus de tot. Dap, greu să nu te lipești de înghețata asta, ca să zic așa :)

Cum puteți obține Gelato Madre

Locație: o puteți cumpăra și de pe net, dar și din marile lanțuri de retail. Trebuie doar să întrebați dacă au. Și apoi să alegeți ce sortiment vă place.

Cât costă: am văzut că net găsiți și pe la 25 de lei caserola. În magazine e mai scumpă, undeva pe la 30 și ceva de lei. Dar depinde de zonă și de magazin, desigur.

Recomandare: începeți cu sortimentul care vă place, iar apoi încercați-le și pe celelalte.

Gelato Madre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.