Gelato Madre – înghețata mea favorită din România #ZiuaȘiProdusul

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Gelato Madre este înghețata mea favorită pe care o pot cumpăra din România. Punct. Mă rog, gelato, nu înghețată, că așa este corect politic să îi zic :))

Așa, din punct de vedere istoric, culmea este că, atunci când am vizitat fabrica Siviero Maria de la Bologna unde se face Gelato Madre, această înghețată nu mi-a atras atenția în mod special. Poate pentru că erau atât de multe sortimente de degustat încât m-am aruncat la atât de multe și nu am zis că trebuie să fiu mai cu măsură. Sau ceva :))

Dar, odată întors acasă, mi-am adus aminte că, dintre toate cele degustate, Gelato Madre mi-a rămas în minte și în gust. De ce? Habar nu am. Dar nici nu fac nuș ce analize savante. Pur și simplu așa s-a întâmplat :)

De ce vă recomand Gelato Madre

Pentru mine, Gelato Madre de ciocolată este prima opțiune, de departe, când intru într-un magazin și vreau înghețată. Dar și celelalte sortimente merită încercate, o să vedeți că, în funcție de cum vă place să o mâncați, indiferent de sortiment, se păstrează acea ”bază” specifică, de înghețată fină și – că nu știu cum să îi zic altfel – bine făcută.

Am recomandat tuturor înghețata asta. Și, probabil, am făcut-o cu atâta căldură (pardon my French în acest context :D) încât mulți prieteni chiar mi-au mulțumit că i-am îndemnat să o cumpere, pentru că acum e pe lista lor de plăceri ale vieții sus de tot. Dap, greu să nu te lipești de înghețata asta, ca să zic așa :)

Cum puteți obține Gelato Madre

Locație: o puteți cumpăra și de pe net, dar și din marile lanțuri de retail. Trebuie doar să întrebați dacă au. Și apoi să alegeți ce sortiment vă place.

Cât costă: am văzut că net găsiți și pe la 25 de lei caserola. În magazine e mai scumpă, undeva pe la 30 și ceva de lei. Dar depinde de zonă și de magazin, desigur.

Recomandare: începeți cu sortimentul care vă place, iar apoi încercați-le și pe celelalte.

Gelato Madre

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)