Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Kooperativa 2.0 – Agenție iscusită de social media #ZiuaȘiProdusul

După ce am început această secțiune #ZiuaȘiProdusul cu mine (blogger, consultant, trainer, speaker și MC, ăsta este produsul Cristian China-Birta!), azi vă recomand încă un produs care nu doar că întrunește la marele fix cele două criterii necesare pentru a intra în această secțiune, dar îmi este și teribil de drag: Kooperativa 2.0 – Agenție iscusită de social media.

De ce vă recomand Kooperativa 2.0

Pe 2 octombrie am împlinit 10 ani de blogging. Cu peste 13.000 de articole scrise. Din acești ani, 5 i-am petrecut și în calitate de consultant social media, know-how pe care acum îl aplic în cadrul Kooperativa 2.0, agenție iscusită de social media. Am participat la sau am organizat peste 500 de campanii. Am ținut peste 100 de workshopuri de social media. Am niște colegi extraordinari, care de multe ori sunt mult mai buni decât mine, iar asta mă bucură enorm :)

Practic, expertiza noastră acoperă tot ce ține de social media. Și, cum social media este un domeniu atât de vast, cel mai bine ar si să ne auzim să povestim la modul concret, aplicat pe ce vreți voi să faceți, așa cum se cuvine.

Apropo de zona de expertiză, vă recomand serialul ”Decalogul campaniilor cu bloggeri”, o să vă placă :)

Cum puteți avea acces la know-howul Kooperativa 2.0

Locație: avem biroul în București, dar lucrăm cu clienți din toată țara, așa că dați-ne un mail pe office@kooperativa.ro să povestim :)

Cât costă: serviciile noastre înseamnă consultanță social media, implementare social media și cursuri pentru companii. Cel mai bine haideți să povestim, căci fiecare ofertă e musai să fie customizată :)

Recomandare: dacă vreți să promovați ceva în social media, s-ar putea să fim cea mai bună variantă pentru ce vreți să faceți :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.