Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Animals Pink Floyd – un album senzațional #ZiuaȘiProdusul

Animals Pink Floyd este oricând în Top 10 albume favorite pentru mine. Este un album colosal! Îmi place tot ce a scos Pink Floyd (poate nu până la capăt perioada de început cu Syd), respect trupa asta teribil de mult, dar Animals este albumul care mă rupe în două de fiecare dată când îl ascult. Și cred că l-am ascultat deja de peste 100 de ori. Și încă nu m-am săturat. Și nu o să mă satur niciodată. Tocmai de aceea am decis că este musai să vi-l recomand în această secțiune #ZiuaȘiProdusul.

De ce vă recomand Animals Pink Floyd

animals pink floydDacă vă place Pink Floyd și știți deja albumul, nu prea are rost să vă conving să îl ascultați sau ceva. Dar, dacă din diverse pricini încă nu știți despre magia senzaționalilor băieți, încercați să vă faceți timp măcar o oră să vă lăsați cuprinși de starea aceea minunată în care o să vă trimită acest album.

Să ascultați solisticile de chitară ale lui Gilmour, absolut înfiorătoare, se ridică părul pe tine și te cutremură prin tot sufletul. Să ascultați versurile excepționale scrise de Roger Waters (cu o micuță contribuție din partea lui Gilmour). Să ascultați inserțiile de clapă ale lui Wright, care rotunjesc splendid muzica. Să fremătați la tobele lui Mason, care ridică tensiunea fiecărei piese de fiecare dată când lovește.

Să vă bucurați, bref, de unul din cele mai bune albume din istoria muzicii. Punct.

Cum puteți obține Animals Pink Floyd

Locație: oriunde. Îl puteți asculta și de pe net, îl puteți cumpăra pe CD, pe casetă, pe vinil. Este universal, practic :)

Cât costă: depinde în ce format îl cumpărați. Eu îl prefer pe vinil. Eu am dat 22 de lire în Londra pe vinilul original în stare foarte bună.

Recomandare: este un album de colecție. Din toate punctele de vedere. Merită să îl aveți la îndemănă. Să îl puteți asculta oricând.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.