Melania Medeleanu – profa de dicție #ZiuaȘiProdusul

Despre Melania Medeleanu știați că este cea mai bună profesoară de dicție pe care am avut-o? Bine, și singura :)) Dar, vin și vă întreb, de ce aș mai fi avut nevoie de altceva dacă ea, ca profă, a fost de nota 10 cu steluță?

Am ajuns la cursul de dicție al Melaniei pentru că eram în plină facere a emisiunii ”Brandu lu Chinezu” (aveți mai jos înregistrarea integrală a emisiunii în care am avut-o, de altfel, invitată :D) și simțeam nevoia să mă pun la punct un pic cu dicția. Și, cumva dintr-o întâmplare (știți cum este soarta asta, cum le potrivește uneori…), m-am nimerit fix lângă Melania la un eveniment, unde amândoi urma să dăm niște premii, ocazie cu care am aflat (cu surprindere, recunosc…) despre cursul său de dicție.

A merge la cursul ăsta a fost una din cele mai bune decizii pe ce însemnă îmbunătățirea aparițiilor mele publice pe linie de vorbit mai clar.

De ce vă recomand cursul de dicție de Melania Medeleanu

Melania este foarte dură ca profesoară. Dar, serios, fix de așa ceva avem nevoie! De cineva care să nu se lase până nu ne învățăm lecția. Mă rog, cel puțin așa funcționez eu, mai recalcitrant :D

Ce primește la cursul de dicției al Melaniei este un set de tooluri, dacă vreți. Pe care depinde de tine cum le folosești mai apoi. Eu le folosesc de fiecare dată când mă duc la o emisiune sau când am de ținut un speech (da, știu, sunt multe fațete ale produsului Cristian China-Birta), sunt chestiuni de gimnastica limbii și a obrajilor, mici trucuri de încălzire.

Țin minte că, înaintea unui eveniment mare (cu vreo 500 de participanți) la care eram MC, îmi făceam exercițiile astea. Și vine organizatorul la mine și, cu un zâmbet de ăla mare pe față, zice ”așa, știam eu că ești profesionist!”. Pentru că, urma să îmi spună, așa i-a văzut pe toți profesioniștii că făceau înainte de a intra în focuri. Well… :))

Cum puteți obține cursul de dicție de Melaniei Medeleanu

Locația: București

Cât costă: 150 de Euro

Recomandare: să vă uitați atenți la calendarul cursurilor (dați un mail să aflați când se întâmplă următoarea serie) pentru că este foarte important să fiți nu la toate orele (sigur nu o să reușiți), dar măcar la majoritatea dintre ele. Altfel nu învățați atât de mult…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.