Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Zelist Monitor – un foarte bun tool de monitorizare online #ZiuaȘiProdusul

Zelist Monitor este toolul pe care îl folosesc de… pfoai, mai bine nu vă spun de câți ani căci, dap, atât de bătrân sunt în social media… :)) Bine, cu adevărat l-am pus la treabă de când cu Kooperativa 2.0. Căci îl folosim în draci, atât ne este de util. Tocmai de aceea, dacă aveți treabă cu ceea ce îndeobște se numește monitorizare online, vi-l recomand la modul corespunzător.

De ce vă recomand Zelist Monitor

Când ești pe treabă în online (pardon my French, dar chiar putem să vorbim despre lucuri serioase nu doar în limbaj de cărți de vizită), musai să măsori ce faci tu acolo, ce zic alții despre tine, îți arată ce fac alții, mai multe, tocmai de aceea este atât de folositor, ca să zic așa. Așa, între noi fie vorba, are atâtea features că nu apuci tu să le pui la treabă pe toate :))

Atenție: acest tool te ajută să vezi ce se întâmplă în social media cu conținutul care te interesează, dar să nu faci greșeala să renunți la alte tooluri (gen analytics), care măsoară altceva și care te ajută în egală măsură. Zelist Monitor este foarte bun pe treaba lui, dar nu poate face toată treaba de măsurat onlineul, desigur. Căci, pe lângă multe alte parșivenii 2.0, treaba asta cu onlineul vine și cu parșivenia măsurătorilor din ce în ce mai multe și din ce în ce mai profunde, din care lumea înțelege din ce în ce mai puțin (unde ești tu, Heisenberg, Doamne… :D).

Cum puteți obține Zelist Monitor

Locația: online. Desigur :))

Cât costă: Sunt mai multe tipuri de abonament, așa că cel mai bine dați un mail lui razvan.bucur@tree.ro și cereți detalii suplimentare. Noi la Kooperativa 2.0 plătim în jur de 300 de Euro pe lună, așa, ca să vă faceți o idee. Și merită fiecare leuț!

Recomandare: Spuneți-i lui Răzvan că îl contactați din partea mea. O să vă dea acces la Zelist Monitor pentru o perioadă de test. Oricum vi-l dădea, dar ziceam să îi ziceți de mine pentru că mi-e simpatic :))

Zelist Monitor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.