Zelist Monitor – un foarte bun tool de monitorizare online #ZiuaȘiProdusul

Zelist Monitor este toolul pe care îl folosesc de… pfoai, mai bine nu vă spun de câți ani căci, dap, atât de bătrân sunt în social media… :)) Bine, cu adevărat l-am pus la treabă de când cu Kooperativa 2.0. Căci îl folosim în draci, atât ne este de util. Tocmai de aceea, dacă aveți treabă cu ceea ce îndeobște se numește monitorizare online, vi-l recomand la modul corespunzător.

De ce vă recomand Zelist Monitor

Când ești pe treabă în online (pardon my French, dar chiar putem să vorbim despre lucuri serioase nu doar în limbaj de cărți de vizită), musai să măsori ce faci tu acolo, ce zic alții despre tine, îți arată ce fac alții, mai multe, tocmai de aceea este atât de folositor, ca să zic așa. Așa, între noi fie vorba, are atâtea features că nu apuci tu să le pui la treabă pe toate :))

Atenție: acest tool te ajută să vezi ce se întâmplă în social media cu conținutul care te interesează, dar să nu faci greșeala să renunți la alte tooluri (gen analytics), care măsoară altceva și care te ajută în egală măsură. Zelist Monitor este foarte bun pe treaba lui, dar nu poate face toată treaba de măsurat onlineul, desigur. Căci, pe lângă multe alte parșivenii 2.0, treaba asta cu onlineul vine și cu parșivenia măsurătorilor din ce în ce mai multe și din ce în ce mai profunde, din care lumea înțelege din ce în ce mai puțin (unde ești tu, Heisenberg, Doamne… :D).

Cum puteți obține Zelist Monitor

Locația: online. Desigur :))

Cât costă: Sunt mai multe tipuri de abonament, așa că cel mai bine dați un mail lui razvan.bucur@tree.ro și cereți detalii suplimentare. Noi la Kooperativa 2.0 plătim în jur de 300 de Euro pe lună, așa, ca să vă faceți o idee. Și merită fiecare leuț!

Recomandare: Spuneți-i lui Răzvan că îl contactați din partea mea. O să vă dea acces la Zelist Monitor pentru o perioadă de test. Oricum vi-l dădea, dar ziceam să îi ziceți de mine pentru că mi-e simpatic :))

Zelist Monitor

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.