Jagermeister – acest ONU al băuturilor… :D #ZiuaȘiProdusul

Despre Jagermeister aș putea să vă povestesc zeci de întâmplări și de propovăduiri pe care le-am executat întru consumul responsabil al acestei licori (insist maxim cu acest consum responsabil, chiar dacă eu nu prea îl practic…). Căci am o rată de conversie, ca să zic așa, când vine vorba despre această licoare ceva de speriat! Sigur că eu sunt bun la a vinde lucruri (că nu știu cum să o zic mai direct), dar atunci când ai ce vinde, atunci când produsul este chiar grozav, parcă lucurile se mișcă mai ușor :D

Hai să v-o spun altfel: o dușcă de Jagermeister bine servit (este o regulă și aici, ca la orice băutură la care nu te adăpi, ci de care te bucuri) i-a făcut pe oameni care nu au băut în ultimii 10 ani mai mult de juma de litru de alcool să își cumpere un clondiraș din această licoare. Să își cumpere! Ei, cei care nu au mai dat bani pe băutură de cincinale întregi :)) Atât de tare lovește gustul ce iese din combinația de 56 de ierburi și mirodenii.

De ce vă recomand Jagermeister responsabil (numai responsabil!)

Cum ziceam, am observat că lumea se simte foarte bine când consumă puțin Jagermeister. Vreau să spun că se simte mult mai bine decât în cazul consumului altor băuturi. Este de o versatilitate băutura asta ceva de speriat. Place și bărbaților, place și femeilor. Place și celor deja obișnuiți cu delectările bahice (ca să nu zic mai rău…), place și celor pentru care alcoolul este mai rar decât un ministru care să nu fie penibil. Practic, este un fel de ONU al băuturilor, jur :))

Cum puteți obține Jagermeister

Locație: de oriunde, practic. Doar trebuie să vă uitați după licoare, ca să zic așa.

Cât costă: dacă îl luați online, e mai ieftin, butelcuța de 700 undeva înspre 60 de lei. Din retail e mai scump. Bine, depinde de promoții și alea, alea, dar ați înțeles ideea.

Recomandare: beți foarte puțin și doar la ocazii, bucurați-vă de această licoare.

Jagermeister

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)