Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cappuccino Story – cafeneaua mea preferată :) #ZiuaȘiProdusul

Cappuccino Story este, după mintea mea creață (când am părul mare, doar :D), cafeneaua perfectă de cartier. Cu accent pe ”de cartier” :)) Pentru că 1. este chiar în cartier (element esențial, firește) 2. au cafea bună (oricât de simpatici ar fi băieții, fără cafea bună…) 3 cei doi Căți in charge acolo (Cătălin ”cel rău” Stoica și Cătălin ”cel bun” Jianu) sunt simpatici la modul corespunzător (deși fiecare cu feng shuiul lui).

În timp s-a format o comunitate faină acolo, de clienți statornici și fideli (visul oricârei crâșme, de altfel :D), ne știm între noi, avem glumele noastre, practic un fel de cerc de amici de conjuctură, ca să îi zic așa. Și ne place, ne place corespunzător :)

De ce vă recomand Cappuccino Story

Cappuccino Story

Io cu cei doi Căți :D

În primul rând, pentru cafea. Cum ziceam, degeaba sunt băieții simpatici și cafeneaua este colea în cartier, dacă nu ar avea cafea bună. Dar au. Și, dacă este să le asculți poveștile (noi ne-am săturat deja de ele :D) despre cât de important este să știi cum să faci cafeaua aia, apoi cică cei doi Căți știu o leacă de bătaie…

Apoi vă recomand măcar o tură de Cappuccino Story ca să simțiți atmosfera de acolo. Nimic special, ați putea spune. Ceva normal, adică lume care vorbește normal, râde normal și bea cafea normal. Dar tocmai normalitatea asta – ia uitați-vă un pic în jur… – ne lipsește de cele mai multe ori. Așa că și de aia ar fi bine să veniți, măcar o dată, la noi în cartier :)

Faptul că toate cănile sunt desenate de Cătă cel Bun îi ia prin surprindere pe mulți din cei care trec pentru prima dată pragul cafenelei. De unde partea de ”story” din denumirea ei. Căci fiecare cana este o poveste. De cele mai multe ori frumoasă. Că mai are și Cătă căni care nu îi ies așa de bine, ca să o zicem pe aia dreaptă :D

Cum puteți ajunge la Cappuccino Story

Locație: București, Calea Vitan 17A. Da, știu, o limitare pentru mulți dintre voi, dar știți cum funcționează secțiunea #ZiuaȘiProdusul la mine, da? :)

Cât costă: 4 lei espresso, 4 lei americana, 6 lei cappuccino, ați prins ideea. Și au și niște variante de cafele aromate, eu nu am băut, nu sunt pe genul meu, dar lumea le cumpără în draci :))

Recomandare: dacă ajungeți la Cappuccino Story, ziceți-le celor doi Căți că veniți din partea mea. Nu o să vă facă nici o reducere, stați liniștiți. Dar îmi creșteți mie cota, de aia vă recomand asta :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.