Cappuccino Story – cafeneaua mea preferată :) #ZiuaȘiProdusul

Cappuccino Story este, după mintea mea creață (când am părul mare, doar :D), cafeneaua perfectă de cartier. Cu accent pe ”de cartier” :)) Pentru că 1. este chiar în cartier (element esențial, firește) 2. au cafea bună (oricât de simpatici ar fi băieții, fără cafea bună…) 3 cei doi Căți in charge acolo (Cătălin ”cel rău” Stoica și Cătălin ”cel bun” Jianu) sunt simpatici la modul corespunzător (deși fiecare cu feng shuiul lui).

În timp s-a format o comunitate faină acolo, de clienți statornici și fideli (visul oricârei crâșme, de altfel :D), ne știm între noi, avem glumele noastre, practic un fel de cerc de amici de conjuctură, ca să îi zic așa. Și ne place, ne place corespunzător :)

De ce vă recomand Cappuccino Story

Cappuccino Story
Io cu cei doi Căți :D

În primul rând, pentru cafea. Cum ziceam, degeaba sunt băieții simpatici și cafeneaua este colea în cartier, dacă nu ar avea cafea bună. Dar au. Și, dacă este să le asculți poveștile (noi ne-am săturat deja de ele :D) despre cât de important este să știi cum să faci cafeaua aia, apoi cică cei doi Căți știu o leacă de bătaie…

Apoi vă recomand măcar o tură de Cappuccino Story ca să simțiți atmosfera de acolo. Nimic special, ați putea spune. Ceva normal, adică lume care vorbește normal, râde normal și bea cafea normal. Dar tocmai normalitatea asta – ia uitați-vă un pic în jur… – ne lipsește de cele mai multe ori. Așa că și de aia ar fi bine să veniți, măcar o dată, la noi în cartier :)

Faptul că toate cănile sunt desenate de Cătă cel Bun îi ia prin surprindere pe mulți din cei care trec pentru prima dată pragul cafenelei. De unde partea de ”story” din denumirea ei. Căci fiecare cana este o poveste. De cele mai multe ori frumoasă. Că mai are și Cătă căni care nu îi ies așa de bine, ca să o zicem pe aia dreaptă :D

Cum puteți ajunge la Cappuccino Story

Locație: București, Calea Vitan 17A. Da, știu, o limitare pentru mulți dintre voi, dar știți cum funcționează secțiunea #ZiuaȘiProdusul la mine, da? :)

Cât costă: 4 lei espresso, 4 lei americana, 6 lei cappuccino, ați prins ideea. Și au și niște variante de cafele aromate, eu nu am băut, nu sunt pe genul meu, dar lumea le cumpără în draci :))

Recomandare: dacă ajungeți la Cappuccino Story, ziceți-le celor doi Căți că veniți din partea mea. Nu o să vă facă nici o reducere, stați liniștiți. Dar îmi creșteți mie cota, de aia vă recomand asta :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.