Conducere defensivă – cursul care îți poate salva viața #ZiuaȘiProdusul

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cursul de conducere defensivă ar trebui să fie obligatoriu înainte de a obține permisul. Cu această idee am plecat după experiența avută la Academia Titi Aur – ATA, unde am fost printre cei care am primit diploma de absolvire a acestui curs. Și, Doamne, cât de multe am avut de învățat.

conducere defensivăEste foarte greu să înțelegeți ce urmări are acest curs asupra unui șofer dacă nu ești acolo când simulezi impactul frontal la doar 15 km/h. Zic ”doar”. Dar nu e deloc așa. Ți se schimbă total perspectiva asupra călcatului pedalei de accelerație când e nevoie și când nu este nevoie. Aveți mai jos filmul cu ce mi s-a întâmplat mie la simulare.

Este un curs care te schimbă. Sau care ar trebui să te schimbe. Pentru că lucrurile pe care le afli, spre exemplu, la partea teoretică (extrem de importantă și de utilă!) te pun serios pe gânduri. Și legat de lucrurile despre șoferie pe care ar fi trebuit să le știi, dar din diverse motive nu le știi, dar și legat de lucrurile noi pe care le afli și pe care nu ai fi avut de unde să le știi.

De ce vă recomand cursul de conducere defensivă

Cursul de conducere defensivă este un curs care, în acel moment teribil al existenței voastre, v-ar putea salva viața. Că nu știu cum să o zic altfel. Este un curs care vă ajută să înțelegeți că este mai important să ajungi mai târziu la destinație, dar cu toată lumea din mașină în regulă, decât să ajungi mai repede, dar în condițiile în care fiecare kilometru pe oră în plus la viteză sporește teribil probabilitatea de a se produce un accident.

Este, cred cu toată tăria, unul din acele cursuri pe care obligatoriu trebuie să le faci într-o viață. Pentru că este un curs despre viață. Și despre respectul pe care înveți, în timpul cursului, să îl acorzi vieții tale și a celorlalți participanți în trafic sau pasageri.

Cum puteți obține cursul de conducere defensivă

Locația: Cocani, Dâmbovița, la 30 de km de București.

Cât costă: Pentru persoane fizice, costă 750 de lei. Există și varianta pentru companii, cel mai bine dați un mail sau sunați să aflați mai multe.

Recomandări: în afară de a vă ruga din tot sufletul măcar să analizați ideea a de urma acest curs, eu altceva nu mai vreau să vă spun…

Cum arată circuitul pe care o să susțineți cursul, aveți în filmul de mai jos:

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)