Men Style Guide – tutoriale pentru cei care nu mai vor să li se rupă de cum se îmbracă #ZiuaȘiProdusul

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Notă: Men Style Guide este produsul zilei în secțiunea #ZiuaȘiProdusul.

L-am cunoscut pe Andrei Calagiu la o întâlnire de asta mai de business, unde ne-am adunat mai mulți antreprenori și am povestit despre problemele cu care ne confruntăm, încercând să găsim soluții împreună. L-am văzut tras la patru ace (știți voi, genul ăla de bărbat pe care îl simți că are mare grijă cu aspectul lui), dar pe mine nu mă impresionează astfel de chestiuni, mă interesează caracterul omului, dacă ai ce povesti cu el, dacă ai ce învăța e la el, dacă te poți hlizi corespunzător cu el, de astea.

În timpul discuției, Andrei a bifat corespunzător chestiunile care mă interesau. Și, cred, am bifat și eu corespunzător în ochii lui, drept pentru care, după întâlnire, am mai stat un pic să povestim. Și m-a rugat să mă uit un pic peste un proiect de-al lui și să îmi spun părerea.

Ei bine, Andrei tată, asta este părerea mea: Men Style Guide intră ca recomandare la #ZiuaȘiProdusul :)

De ce vă recomand Men Style Guide

Întâi trebuie să înțelegeți ceva despre mine: fac un efort considerabil, zi de zi, să nu pun mâna pe primul tricou și pe prima pereche de blugi din dulap cu care să mă îmbrac înainte de a ieși din casă. Nu o zic ca o laudă, nu o zic ca glumă, este doar o constatare în ceea ce mă privește. Pur și simplu nu îmi pasă de aspectul ăsta al modului în care mă îmbrac. Ceea ce este, oricum te-ai uita, o greșeală. Tocmai de aceea bag străduință din ce în ce mai tare ca măcar să înceapă să îmi pese cât de cât.

Men Style GuideProbabil tocmai de aceea, fiind pe acest trend de înțelegere că jemonfichismul vestimentar nu e cea mai bună atitudine când interacționezi cu oameni permanent și când ești, în bula ta micuță dar simpatică, o persoană publică, m-am trezit că mă uit cu mare atenție la toate filmele din seria Men Style Guide. Evident că am fost extrem de surprins nu doar că m-am uitat la toate, ci că mi-au plăcut!

Mi-au plăcut în sensul că m-au ajutat. Pentru că, în esență, seria de filme foarte bine făcute îți dă niște tips and tricks despre cum să te îmbraci corespunzător. Îți dă niște reguli în acest sens, de alea de bază, nu pe trenduri de fashion, ci chestiuni generale (ați fi surprinși cât de puțin le cunoașteți), care înțeleg că nu prea s-au schimbat de multe zeci de ani. Și vorbim aici nu doar despre cum să te îmbraci, ci și despre ce accesorii să folosești, cum să le combini, chestii de astea care, de enorm de multe ori, fac diferența.

Puncte tari: Vă dă un set de reguli vestimentare, un set de tooluri, dacă vreți, după care este treaba voastră ce faceți cu ele.

Puncte slabe: Poate doar faptul că sunt făcute la nivel general, adică pentru toată lumea, s-ar putea să nu ți se potrivească ție specific. Dar, evident, asta am zis-o doar ca să zic ceva la puncte slabe :))

Cum puteți obține Men Style Guide

Locația: pe site aveți opțiuni de achiziție pentru mai multe pachete, eu vă recomand pachetul basic, care vă oferă acces la seria de filme despre care vă spuneam.

Cât costă: pachetul basic costă 295 de lei; începeți cu ăsta și apoi mai vedeți

Recomandări: vă recomand acest produs dacă sunteți, așa cum sunt eu, în perioada în care încercați să vă îmbunătățiți atitudinea vestimentară, ca să îi zic așa. Altfel, ori vi se rupe de așa ceva (been there, done that), caz în care evident că nu are rost să vă deranjați nici măcar să dați click, ori ați depășit de multă vreme momentul ăsta și sunteți profi pe îmbrăcăreală (pardon my French), caz în care evident că nu are rost să vă deranjați nici măcar să dați click :)

Și o recomandare bonus, cum ar veni: Andrei face și o serie de seminarii pe tema asta, dați un ochi, poate vă interesează.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)