22.07.2017

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a pus primele bilete în vânzare

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), care se va desfășura în perioada 10-19 iulie 2016, a pus în vânzare primele bilete.

Evenimentul reunește din nou artiști din țară și din străinătate pentru a transforma Sibiul într-un loc al spectacolului și al emoțiilor de tot felul, sub genericul „Building trust / Construind încredere”:

Așa cum spectatorii festivalului s-au obișnuit deja, și în programul acestui an se regăsesc unele dintre cele mai importante personalități ale artelor spectacolului din lume, dar și unele dintre cele mai dinamice companii de teatru, dans sau circ, pregătite să susțină atmosfera superbă de festival. Pe lângă spectacolele de teatru, dans, circ și muzică programate indoor, la FITS puteți participa la spectacolele de stradă (outdoor), spectacole lectură, conferințe speciale, lansări de carte, ateliere, filme, întâlnirea școlilor de teatru și Bursa de Spectacole de la Sibiu.

Acestea fiind zise, programul spectacolelor din cadrul FITS este deja disponibil pe site-ul evenimentului, așa că, dacă vreți să ajungeți la eveniment, puteți deja să vă organizați timpul. :)

fits

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Săptămâna Romilor Invizibili este celebrată prin artă

Transylvania College oferă burse de 37.500 euro pentru 3 elevi foarte buni

Un comentariu

  1. Andrei A. Oltean
    luni, 4 aprilie 2016, 14:33

    Bun găsit…. Titlul m-a atras… însă m-am dumirit din conţinut că despre Sibiu e vorba… Nice! Mulţam frumos! ;)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *