Ia uitaţi cum arată un chinezu crochiat. Plus o întâmplare în pur stil FITS 2013 :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ok, ok, recunosc, scriu multe, prea mult despre Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, înţeleg, nu mai strigaţi aşa! Dar ce vreţi de la trecătoarea şi vremelnica mea viaţă dacă aşa simte coraconul unui chinezu bătrân? :D Hai să vă întreb altfel: voi nu aţi simţi nevoia să scrieţi dacă vi s-ar întâmpla lucruri faine de genul celui de mai jos?

Mă plimbam prin Sibiu. Aşa, de nebun, cum îmi place mie să mă pierd pe străduţe. Şi mi s-a făcut sete. Şi am decis să mă duc în Piaţa Mică „sigur găsesc pe cineva la o terasă cu care să beau o bere„. Evidamont, am dat de Ruxa. Care era cu o tânără. Laura Pop, mi s-a prezentat. Din Baia Mare, a adăugat. Moment în care am rânjit fasolea, căci, deşi am vreo 20 de ani de Bucureşti, o să fiu băimărean toată viaţa mea, aşa să ştiţi!

Povestim noi una, alta şi aflăm că Laura vrea să dea la scenografie la Bucureşti. Ruxa o întreabă în ce constă examenul, faze de astea. Şi vine vorba de crochiu şi ce este ăla. Laura începe să explice, dar Ruxa (a dreaqu pielea pe ea de simpatică :D) îi zice „păi ia hai exemplifică, crochiază-l pe musiu Chinois„. Laura, de treabă, începe să deseneze. Eu îmi vedeam de ale mele, fireşte, chiar aveam un mail important de rumegat, după cum se poate vedea în fotografia făcută de, fireşte, Ruxa.

1017242_10151491086771964_1185039329_n

După câteva minute – nu mă întrebaţi câte, eu eram concentrat cu mailul ăla şi cu rumegatul lui – Laura îmi întinde creaţia. Aşa că, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, io sunt ăla tăt linii şi liniuţe. You can call me chinezu crochiat :))

crochiu laura pop

Mulţumesc, Laura, este o amintire foarte plăcută de la FITS 2o13 şi o mare investiţie. Căci, desigur, când o să ajungi celebră şi o să pretinzi că nu mă mai cunoşti, vine băiatul cu crochiul ăsta şi te loveşte în coracon :D

PS Şi ca totul să fie în pur spirit al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, să ştiţi că foaia pe care Laura a desenat este dintr-o agenda Ideo Ideis, una din cele mai frumoase isprăvi ale teatrului de tineret de pe la noi, dacă nu cumva cea mai frumoasă :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Ia uitaţi cum arată un chinezu crochiat. Plus o întâmplare în pur stil FITS 2013 :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)