Firme din Sibiu. Sau branding de Sibiu. Sau ceva de genul

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Şi cum eram eu (da, ştiu, nu se începe o propoziţie cu „şi”; aşa, şi?) la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, numai ce mă gândesc cu după cum urmează: cum ar fi dacă aş face poze la toate firmele care îmi ies în cale prin peregrinările mele prin frumosul oraş? Doar cele care mi-au făcut cu ochiul desigur. Şi mi-a plăcut atât de tare ce mi-am propus singur :D încât am purces la acţiune.

De ce am făcut asta? Cu ce mă ajută la feng shui? Cu ce vă ajută pe voi? Habar nu am. Dar am procedat ca bloggerul: am simţit, am executat! Plus că, v-aţi prins deja dacă aţi urmărit ce am scris despre mult prea scurta mea şedere la Sibiu, are Festivalul darul ăsta, să te scoată din ale tale şi să te trimită în altele, uneori neînţelese :)

[nggallery id=64]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)