El este fratele meu chinez, Vasile

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

După cum bine presupun că ştiţi, sunt la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (splendidă manifestare plenară a bucuriei de a trăi, zău!) şi mă simt într-un mare fel.  E genul meu de ispravă, dacă vreţi, adică să ai oameni faini pe lîngă tine, cu care să te şi râzi din te miri ce prostii, dar cu care să şi discuţi, când e cazul, chestiuni mai profunde, ca să zic aşa (inclusiv, de business, recunosc), plus întâmplări culturale (şi nu mă refer aici doar la piesele de teatru, ci şi la spectacolul stradal, care, de multe  ori, este mai frumos decât unele piese de alea „mari”…), la atmosfera întreagă de oameni zâmbitori şi, fireşte, la berea îndestulătoare pe care o servesc la modul constant, profitând de aceste zile mult prea călduroase după gustul meu (cu accent masiv pe Staropramen, căci este berea partener a Festivalului).

Şi cum eram noi pe o terasă – noi, adică Nebuloasa, Ruxa, Victor şi je – numai ce văd că vine un chinez înspre noi. Dap, chinez de ăla adevărat, de la mama lui, cum ar veni. Adică era ospătarul. Şi ne-a întrebat, într-o română inteligibilă ce dorim. Bere, fireşte, am vrut. Când a venit cu berea, i-am arătat badgeul meu, pe care scria „China” cam cât China :D, şi l-am întrebat dacă e ok să facem o poză împreună, gen „my brother from another mother”. Ceea ce, fireşte, s-a întâmplat, în regia tovarăşei Nebuloasa :D

20130613_201935 (Medium)

Pe undeva, dacă îmi permiteţi, această poză şi istoria sa (scurtă, desigur) sintetizează, în capul şi coraconul meu, foarte bine feng shuiul pe care îl am când vin la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. Adică eu, chinezu ca tot românu, eram la o terasă, cu nişte tovarăşi corespunzători, cu o bere cehească în faţă, adusă de un chinez adevărat, în timp ce în fundal, de pe pietonală, se auzeau cimpoaiele scoţienilor. Şi toată lumea era happy, cu zâmbetul pe buze şi simţindu-se într-un mare fel.

Ioi, ce îmi place! :D

PS L-am botezat Vasile pe fratele meu chinez, pentru că numele lui adevărat era o imposbilitate lingvistică, imposibil de aprehensat de către  obosiţii mei neuroni :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “El este fratele meu chinez, Vasile”

  1. Ce bine va sta impreuna.

    Si fotografia a fost facuta cu un aparat japonez iar aparatul de aer conditionat de la terasa era fabricat in Corea … ce ti-e si cu globalizarea asta :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)