Toţi cei care pleacă din Sibiu către casele lor suferă o mică depresie

Mi-am permis să mă citez, aşa cum fac, de altfel, mare clasicii în viaţă :D Căci ce vedeţi în titlu este o mică parte din ce am spus în emisiunea „Raluca şi Răzvan„, unde am fost invitat în calitatea onorantă de blogger oficial al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Am mai zis eu acolo mai multe, una din cele dure ziceri – mă ştiţi – a fost că teatrul ar trebui să devină din ce în ce mai mult un business social şi că acele companii de teatru care nu fac altceva decât să întindă mâna către stat pentru finanţare ar cam trebui să ne lase.

RALUCA SI RAZVAN 14 IUNIE 2013

Vezi mai multe video din divertisment

3 comentarii la “Toţi cei care pleacă din Sibiu către casele lor suferă o mică depresie

 1. georgiana ene Răspunde

  ok, eu sunt de acord. doar ca ar trebui sa existe si manageri de teatru care sa se priceapa la asa ceva. ori, in cele mai multe dintre cazuri, acestia doar cer la primarie. e mult mai simplu asa :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Sigur ca discutia este mai lunga. Si as baga-o si pe aia cu: nu e obligatoriu sa fie actori directori de teatru, ba chiar dimpotriva. Iti trebuie manageri. Lasa actorul, pentru nume, pentru PR, director artistic sau ceva. Si lasa managerul sa managerieze, nu sa joace intr-o piesa intitulata generic „Actorul si managementul” :))

   • georgiana ene Răspunde

    da, e o discutie lunga. eu am avut-o cu mai multi actori.
    ce misto suna: ‘actorul si managementul’. titlul perfect pentru o piesa de teatru. independent.
    as putea sa ma apuc s-o scriu :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: