Se caută 12 startup-uri tech. Dar numai alea care vor să facă bani

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru cei cărora titlul meu li se pare cam brutal (dat fiind faptul că, nu-i așa, vorbim despre niște tineri și ”hai să nu le dăm în cap așa din prima”) am de spus doar atât: cu cât mai repede înțelege tânărul mai repede că numai dacă intri în mind-setul de business poți reuși, cu atât mai bine. Nu de alta, dar este plină lumea de oameni cu idei geniale, dar care ținute în sertar sau povestite doar la bere nu fac nici măcar jumătate din berea aia băută în timpul poveștilor. Ideile aplicate au valoare. Iar aplicarea lor se face prin business.

Că vă place, că nu vă place, nu stă lumea în loc de neplăcerea voastră, cum ar veni. Ea merge oricum înainte, cu sau fără voi. Bine ar fi să urcați și voi, tineri fondatori de businessuri, cât mai repede în trenul ăsta. Căci altfel rămâneți pe peron, în birtul gării, îmbătrânind cu povești despre ”ce idee genială am avut” și, mai ales, despre absolut ucigătoarea de feng shui întrebare ”cum ar fi fost dacă…”.

Așa că, pe sistem de intrat în mind-set de business, când vedeți programe gen MVP Academy Class of 2015, io zic să vă aruncați cu capul înainte. Pentru că acolo se întâmplă lucruri. Pentru că acolo o să întâlniți oameni nu neapărat mai deștepți decât voi, dar oameni care au reușit și care știu cum trebuie să faceți voi lucrurile ca să reușiți.

Acuma să nu credeți că io vă spun că o să ieșiți transformați total și gata să deveniți Bill Gates. Așa ceva nu se întâmplă niciodată. Dar o să știți un pic mai mult, o să vi se deschidă mintea un pic mai tare. Cumva, ca în business. Unde lucrurile se întâmplă pic cu pic. Niciodată pe sistem de ”tun”. Vorba aia, succesul peste noapte durează de obicei 10 ani.

Puteți aplica la program până pe 9 martie. Bogdan Iordache (Investment Manager 3TS Capital Partners & Board Member How to Web), Cosmin Ochișor (Business Development Manager hub:raum, care va evalua echipele din partea hub:raum și Telekom Romania) și Alex Negrea (Co-Fondator docTrackr) vor face parte din juriul care va selecționa echipele finaliste!

mvp academy 1mvp academy 2

MVP Academy

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)