Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

#DinBulaMea Episodul: Doamne, da-mi putere, ca nesimtit pot sa fiu cateodata…

Sa va explic. Cum iesi de la statia de metrou Victoriei langa cladirea Orange, una din variantele ca sa ajungi in Calea Victoriei este fix pe langa cladire. Doar ca trotuarul acolo este foarte ingust.

Azi, cand am vrut sa trec pe acolo, doua fete/femei (greu de precizat varsta, jur!) blocau trecerea. Problema principala fiind de gabarit. La ambele. Erau practic niste betoniere. Amandoua. Cu colanti colorati si cu buzite umflate de Natura (acesta fiind numele doctorului care le-a injectat).

O batranica a incercat sa se strcoare printre ele. Nope, nu a mers. A incercat pe langa ele, pe partea cu cladirea. Nope, nici asa. Io vedeam toate astea in timp ce ma apropiam.

Vad din expresia total plictisita a uneia dintre cele doua betoniere (cu colanti, desigur) ca batranica zice ceva (cel mai probabil sa o lasa se treaca). Dar nu misca nici una nici macar juma de milimetru.

Ma apropii de ele, imi pun un zambet cat China pe mutra si o comit: “nu va suparati, puteti sa va rostogoliti un pic mai incolo ca sa putem trece si noi”.

Cum ziceam, cata nesimtitul pot sa fiu uneori…

Un comentariu la “#DinBulaMea Episodul: Doamne, da-mi putere, ca nesimtit pot sa fiu cateodata…

  1. Mona Reply

    Ha ha ha mortala intrebarea! Ati comis-o sublim! :)))) Nici ca se putea o formulare mai inspirata. ;) Bine ar fi fost si ca cele doua sa prinda ideea, dar ma tem ca le lipseau neuronii necesari procesarii informatiei. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.