Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Propovăduiesc cuvântul blogosferelor locale peste tot

Așa am făcut când am fost la excelenta întâmplare organizată de tovarășii de la Revista Biz, și anume High Impact Friends. Unde am pledat cauza blogosferelor locale. Nu le-am înfrumusețat, după cum puteți vedea în slideurile de mai jos, am zis doar (ceea ce cred eu că este) realitatea.

Dacă vreți cumva să explicitez ceva termen pe care l-am folosit în prezentare, intrebați-mă în comentarii și io vă răspund. Ca să nu vorbesc degeaba, mă înțelegeți :))

5 comentarii la “Propovăduiesc cuvântul blogosferelor locale peste tot

 1. Razvan Reply

  Pai si cine se uita la noi astia mici? Sunt speriati cand vine vorba de blogeri locali si bloggeri care au inceput recent.

 2. Tudor Reply

  Toata stima si respectul pentru ce ai facut pentru blogosferele locale din Romania.

 3. chinezu Reply

  @Razvan
  Tu ce faci ca cineva sa se uite la tine, asa cum spui tu? Eu incerc, dupa cum vezi. Poate ca nu le fac io pe toate bine. Dar tu, personal, ce faci pentru asta? Sper ca nu astepti doar sa se intample, ca asta nici macar in basme nu se mai intampla :D

  @Tudor
  Am incercat, sefu, si merg inainte. Si incet, incet vad ca se deschid niste drumuri :) Dar mai trebuie multa, multa rabdare. Si munca. Si perseverenta. Si incapatanare. De astea, stii tu :))

 4. Tudor Reply

  @stiu ca e greu, dar suntem pui de daci :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.