24.04.2017

Propovăduiesc cuvântul blogosferelor locale peste tot

Așa am făcut când am fost la excelenta întâmplare organizată de tovarășii de la Revista Biz, și anume High Impact Friends. Unde am pledat cauza blogosferelor locale. Nu le-am înfrumusețat, după cum puteți vedea în slideurile de mai jos, am zis doar (ceea ce cred eu că este) realitatea.

Dacă vreți cumva să explicitez ceva termen pe care l-am folosit în prezentare, intrebați-mă în comentarii și io vă răspund. Ca să nu vorbesc degeaba, mă înțelegeți :))

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Hai că suntem internaționali și cu spamul acum

Toți folosim Facebook. Dar câți îl înțelegem?

5 comentarii

 1. miercuri, 2 mai 2012, 16:03

  Pai si cine se uita la noi astia mici? Sunt speriati cand vine vorba de blogeri locali si bloggeri care au inceput recent.

  Răspunde
 2. joi, 3 mai 2012, 07:21

  Toata stima si respectul pentru ce ai facut pentru blogosferele locale din Romania.

  Răspunde
 3. joi, 3 mai 2012, 07:31

  @Razvan
  Tu ce faci ca cineva sa se uite la tine, asa cum spui tu? Eu incerc, dupa cum vezi. Poate ca nu le fac io pe toate bine. Dar tu, personal, ce faci pentru asta? Sper ca nu astepti doar sa se intample, ca asta nici macar in basme nu se mai intampla :D

  @Tudor
  Am incercat, sefu, si merg inainte. Si incet, incet vad ca se deschid niste drumuri :) Dar mai trebuie multa, multa rabdare. Si munca. Si perseverenta. Si incapatanare. De astea, stii tu :))

  Răspunde
 4. joi, 3 mai 2012, 08:00

  @stiu ca e greu, dar suntem pui de daci :)

  Răspunde
 5. joi, 3 mai 2012, 08:10

  […] fiu eu cum trebuie ca sa pot scrie cum trebuie ca sa citeasca lumea ce trebuie      Cristian China Birta propovăduiește cuvântul blogosferelor locale peste tot: Am incercat, sefu, si merg inainte. Si […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *