Ce vrăji mai fac blogosferele locale

Presupun că știți deja că sunt un mare, mare, mare fan al blogosferelor locale. Și zic ”locale” dintr-o necesitate strict geografică, dacă vreți, căci în rest, în ceea ce privește modul în care abordează unele comunități lumea asta 2.0, mă ridic și îmi scot pălăria și mă înclin respectuos :) Îmi pare atât de rău că nu am io mai mult timp să vă povestesc mai multe despre ce se întâmplă prin țară…

Dar în loc să mă lamentez, ia să vă dau câteva exemple. Și să vă rog să mă ajutați să lărgesc lista. Adică voi spuneți în comentariu ce și cum, iar eu o să completez în postare lista. Deal? :)

Prietenii mei (pot să vă zic așa, măh, da? :D) de la CraiovaForum se lansează pe print. Dap, pe print, adică în limbajul 2.0 în offline :)) Voi reveni asupra subiectului, căci, zic eu, merită.

Ionuț Pavel le-a propus celor de la Nokia isprava ”Brăila văzută prin obiectivul unui N8”. Și a ieșit ceva foarte fain :) Dar dincolo de campania în sine, apreciez atitudinea proactivă a lui Ionuț, pentru care îi promit o bere cu proxima ocazie :)

Zbor peste Transilvania este unul din cele mai îndrăznețe și mia faine proiecte care combină onlineul cu offlineul și cu… aerianul :)) Chapeau Dragoș și felicitări Kronfly și toți ceilalți implicați în proiect (Dragoș, poate îmi dai tu o listă cu ei ca să îi trec corespunzător la felicitări :D).

Schimb de bloggeri. Am salutat cu mare entuziasm prima ediție, ca să zic așa, a acestei inițiative, când bloggerii din Cluj au făcut schimb cu cei din Timișoara și au prestat câte o zi într-o locație Siemens. Acum salut cu la fel de mare entuziasm ediția a doua, când bloggerii din Sibiu merg în Brașov și invers. Pfoai, ce îmi plac astfel de isprăvi :D Notă: Nu dau link către nimeni pentru că dacă aș uita pe cineva nu mi-aș putea-o ierta, atât de mult îmi place ideea :)

Bun, hai mai ziceți voi ce mai știți că se întâmplă, un fel de tragere de mânecă sau, în unele cazuri, de bătut obrazul, dar se acceptă orice atâta vreme cât putem să arătăm ce lucruri faine se întâmplă prin blogosferele locale :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

19 thoughts on “Ce vrăji mai fac blogosferele locale”

  1. @Tudor CeMerita
    Baga, bre, linkul, ca nu musc :))

    @eftimie @Gabriel @Bloghita @Cristi Mosora
    Voi la Brasov vorbiti de regula asa in general sau faceti doar misto de mine acuma? :))
    Bagati, mah, exemple, ca aveti de unde :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.