Despre scopul şi durata vizitei neuromarketingului, cu Christopher Morin, pe 26 septembrie

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Până anul trecut, ştiam despre neuromarketing cam cum ştiu despre lepidoptere: ori sunt oriceva, ori merg oriunde :)) Dar apoi am cunoscut-o pe Monica Diana Bercea, cu care am şi realizat un interviu. Şi mi-am dat seama că este un domeniu extrem de interesant şi că studiile care vin din zona aia te pot deschide masiv la cap. Mai ales că, între noi fie vorba, nu vorbim de şamanism #sauceva, ci de chestii grele, ştiinţifice, cu bază, deci.

Ieri primesc de la tovarăşa Marta Uşurelu un mail în care îi spune despre evenimentul de neuromarketing organizat de Revista Biz pe 26 septembrie, la care the big kahuna o să fie Christophe Morin. Cum deja sunt fezandat în ceea ce priveşte această ştiinţă, brusc mi-a crescut interesul pentru eveniment, aşa că am zis că merită să vă spun şi vouă. Cu recomandarea că, mai ales dacă nu ştiţi cu ce se mănâncă această chestiune, merită categoric să „gustaţi” :)

 

neuromarketing

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)