Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cum am ajuns să fiu No 1 în Topul bloggerilor cu care au colaborat agenţiile în 2014

Dragilor, am plăcerea şi onoarea să vă anunţ că mi-am păstrat “coroana”! Căci, după ce în 2013 am fost desemnat “cel mai utilizat blogger” de către agenţii, în 2014 am rămas pe primul loc în topul bloggerilor cu care au colaborat agenţiile în 2014, un top realizat de tovarăşii de la Revista Biz, cărora le mulţumesc şi pe această cale că există :)), în cadrul SMS Bucureşti.

Top-10-bloggeri

Aş minţi ca un porcovete să nu spun că m-a uns foarte tare la suflet ce am păţit, deci nu o să o fac :) Mărturisesc – aşa între noi – că speram să fiu tot eu number one, dar, cum anul 2014 a fost unul frământat, ca să nu zic mai mult, chiar nu ştiam la ce să mă aştept. Dar uite că a fost bine şi că, în continuare, agenţiile au considerat că am bobinat fin şi rulat corespunzător, motiv pentru care le mulţumesc pe această cale că există :))

De prisos să vă spun că fără voi, cei care îmi faceţi onoarea să mă citiţi (şi, din când în când să mă trageţi de urechi :D), nu s-ar fi putut întâmpla aşa ceva. Never, ever. Motiv pentru care vă mulţumesc foarte mult că existaţi!

Ar trebui, pe scurt, să explic ce înseamnă colaborarea cu agenţiile, de care m-am făcut “vinovat” în 2014. Înseamnă multe, foarte multe. Cam tot ce vedeţi în prezentarea de mai jos, în care fac şi nişte recomandări, implicit, pentru bloggerii care 1. o bagă pe aia cu “nu mă bagă în seamă agenţiile” 2. chiar vor să meargă pe calea asta, a profesionalizării ca blogger. Căci tot ce vedeţi în prezentare eu am făcut în relaţia cu agenţiile. Ba chiar mai mult…

Aş mai vrea să vă spun că cel puţin la fel de mare plăcere mi-a făcut poziţionarea Kooperativa 2.0 în Topul agenţiilor care au lucrat cu bloggerii în 2014. A fost o surpriză pentru noi să ne vedem “cocoţaţi” atât de sus în top! După ce anul trecut, la fel, am rămas cu gura căscată când am văzut că suntem pe locul 7 :)) Să ştiţi, dragi bloggeri, că ne onorează voturile voastre şi ne obligă să facem mai mult, mult mai mult, pentru voi :)

Vă pupez corespunzător şi vă las cu prezentarea, pe care, desigur, vă invit să o comentaţi :)

38 comentarii la “Cum am ajuns să fiu No 1 în Topul bloggerilor cu care au colaborat agenţiile în 2014

 1. Marius Matache Reply

  Si, te simti folosit? :D

 2. Ioana Dumitrache Reply

  Felicitari! Dupa munca, si rasplata :D

 3. Ioana Reply

  Cum ai ajuns sa fii in topul bloggerilor ? Îți spun eu: prin muncă. Bag seama că fara asta nu se poate, oricat talent ai avea, indiferent de domeniu. Eu sunt decisă să îți urmez exemplul. Hmmm… sună un pic a periaj dar jur că nu asta mi-a fost intentia.
  Bravo ție!

 4. Ana Q. Reply

  Felicitari pentru reusita cu blogul cat si pentru cea cu kooperativa 2.0.
  Speech-ul tau a fost unul foarte interactiv, amuzant si in acelasi timp bine structurat si punctat.

 5. zoltybogata Reply

  Felicitări, meriți. Multă sănătate

 6. Newdada Reply

  Felicitari … locul 1, la fel ca pe vremuri. Important este ca te-ai mentinut acolo sus.
  Si felicitari si pentru Manafu si Cabral.
  De asemenea, ma bucur ca in top 10 apar si bloggeritze – pe Cristina o stiam de mult, dar vad ca apar nume noi fatza de inceputuri.
  Asadar, felicitari si sa rte mentii in top cat poti tu de mult!

 7. Neacsu Gabriela Reply

  Felicitari! Esti un partener de joaca 2.0 de mare incredere. E important sa faci ceea ce iti place si cu oameni buni si frumosi alaturi.

 8. Cristian China-Birta Reply

  Mulţumesc, stimabililor! Şi să ştiţi că fiecare dintre voi se regăseşte un pic în topul ăla :)

 9. Am ajuns și la Social Media Summit
 10. Kathy Reply

  Triunghiul ala fabulos desenat de tine face toata prezentarea perfecta. Felicitari!!

 11. Vio Reply

  Felicitari! Jos palaria!

 12. Antonia Gherasim Reply

  Felicitări pentru reușită și pentru prezentarea ținută. A fost pe cât de amuzantă, pe atât de utilă și interesantă :) Mulțumim!

 13. maria calin Reply

  Bravo,domnule Chinez! Este un loc castigat prin munca si profesionalism. Ma inclin in fata domniei tale!

 14. Spanac Reply

  Felicitări Cristi. Ar fi frimos să se facă și un clasament după oamenii cheie – zi-le antreprenori, cu care lucrează bloggerii direct, fără agenții. Și acolo cred că vei ieși pe primul loc, însă apoi, clasamentul va apărea cu totul altfel. Și nu o zic cu răutate, departe de mine gândul. Admit doar că sunt unii (nu dau nume) care lucrează fără agenții, direct cu bloggerii. Nu mă întreba de concrate, acte, prostii, căci nu știu să-ți spun.

 15. Catinca Vlad Reply

  Felicitări! Te vinzi foarte bine (și ma refer strict la prezentarea de ieri), îți știi atuurile și plusezi cu ele. Graiul, parul creț și experiența sunt doar trei dintre ele :)

 16. andrei manea Reply

  Slide-ul 20 este MAXIM. Multumim frumos Cristi. Jos palaria!

 17. Social Media Summit 2015 |
 18. Veni, vidi, vinci. | Lumea lui Krantz
 19. De ce nu merită să îţi faci un blog?
 20. Stoian Ciprian Reply

  Felicitări!

  Sincer să fiu, nici nu mă aşteptam la alte rezultate… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.