Am un discount de 30% pentru cei care încă nu și-au cumpărat bilet la Zilele Biz

Acuma, de ce să o dau pe după corcoduș, cam stingher scriu aceste rânduri… Pentru că am avut o perioadă de o vijelie absolută, cum ar veni. Și pur și simplu nu am apucat să vă anunț mai repede despre Zilele Biz, organizate de stimabilii și, prin părțile esențiale (:D), simpaticii de la Revista Biz. Mno, ce să fac, așa se întâmplă uneori pe acilea pe la mine prin bătătură…

Așa că, pe scurt (ca să nu vă țin din treburile câmpului), dacă încă nu v-ați cumpărat bilet la Zilele Biz, puteți să o faceți cu un discount de 30% dacă folosiți codul pe care îl vedeți în vizualul de mai jos. Dacă așteptați de la mine să vă spun niște motive pentru care cred eu că ar merita să participați, măcar în una din zile, la acest eveniment, eu unul vă spun doar atât: trust me, este unul din evenimentele anului la care trebuie să fiți acolo. Măcar pentru simplul (dar atât de augustul :D) motiv că o să ne întâlnim pe acolo :))

Carton CHINEZU_Zilele Biz

Revista Biz organizează în perioada 9-13 noiembrie cea de a 14-a ediţie a evenimentului Zilele Biz, la Hotel Novotel, Bucureşti, un maraton de cinci zile, ce va reuni cinci domenii de business – Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media & Marketing.

“Cu fiecare ediţie, Zilele Biz se diferenţiază de alte evenimente de business prin conţinut de calitate şi invitaţi care înţeleg că o prezentare bună nu înseamnă un profil de companie.” – spune Marta Uşurelu, redactor şef al revistei Biz, organizatorul evenimentului.

Conferinţa reuneşte nume puternice din domeniul de business din România, antreprenori şi manageri cu vizune, specialişti şi consultanţi. Audienţa conferinţei este specializată pe fiecare zi, pe temele conferinţei, reunind manageri, antreprenori, specialişti în comunicare, consultanţi, investitori, ONG-uri şi reprezentanţi media.

Participanţii sunt invitaţi să ia parte şi la sesiuni şi workshop-uri dedicate segmentelor de Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR, Media & Marketing. Zeci de speakeri vor prezenta idei şi studii de caz prin prisma experienţei lor.

mesaj-principal zilele biz

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.