Sîmbătă o să ajung în cel mai fotografiat loc din lume

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Keukenhof. Așa îi spune parcului de flori din Amsterdam. Unde o să ajung sâmbătă. Să mă minunez. Deși, se vede pe fața mea :D, nu sunt ceva fire sensibilă când vine vorba de flori, de să mă ofilesc de pe picioare, cum ar veni. Doar că mi se șoptește în cască așa: e atât de frumos acolo încât… :)

Este deschisă doar 2 luni pe an. Poți vedea acolo peste 4,5 milioane de lalale în 100 de varietăți și 2500 de arbori pe 15 km de alei. Cică este cel mai fotografiat loc din lume. Nu mă întrebați cum s-a ajuns la concluzia asta, eu doar vă spun ce am aflat. Și vă mai spun că și io o să fac poze la greu :))

Dacă v-am făcut poftă și, din diferite motive, nu aveți programată o vizită la Keukenhof până pe 20 mai, când se închide grădina, poate vă tentează să intrați în concursul KLM unde puteți câștiga un weekend în Amsterdam cu vizită la locul înflorat cu pricina. Numa zic :D

Și pentru că tot vorbim de Amsterdam, vă dau și un scurt reminder că mai puteți adresa întrebări participanților la High Impact Friends, iar eu mă angajez să vă aduc răspunsurile :) Ocazie cu care v-ați prins și de ce am zis despre campania KLM acilea la mine. Pentru că o să ne întâlnim la Amsterdam cu Anna Ketting, social media manager la KLM, și vreau să vadă că și în România s-a auzit despre campania lor :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Sîmbătă o să ajung în cel mai fotografiat loc din lume”

 1. @Calin Andreea Daniela
  Pfoai, nu am fost niciodata la Simfonia Lalelor. Si nici anul asta nu o sa pot ajunge. Caci sunt la Sibiu. Dar poate te bagi tu la un guest post despre asta pe chinezu.eu :D

  @Sorin Voiculescu
  O sa va raportez aici pe blog ce si cum si daca merita titlul asta :))

  @somnulescu
  Urmeaza, sefu, urmeaza :D

 2. Pingback: Ce masina sa-mi cumpar? | alexandrugrivei.ro

 3. Am fost la Keukenhof in 2008. Este un loc minunat care merita vazut. Nu o sa regreti nimic, eu abia astept sa ma reintorc. Pe langa plantatiile de lalele se gaseste si un labirint. Spre dezamagirea mea, la niciun magazin din parc nu am gasit bulbi de lalele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)