Sîmbătă o să ajung în cel mai fotografiat loc din lume

Keukenhof. Așa îi spune parcului de flori din Amsterdam. Unde o să ajung sâmbătă. Să mă minunez. Deși, se vede pe fața mea :D, nu sunt ceva fire sensibilă când vine vorba de flori, de să mă ofilesc de pe picioare, cum ar veni. Doar că mi se șoptește în cască așa: e atât de frumos acolo încât… :)

Este deschisă doar 2 luni pe an. Poți vedea acolo peste 4,5 milioane de lalale în 100 de varietăți și 2500 de arbori pe 15 km de alei. Cică este cel mai fotografiat loc din lume. Nu mă întrebați cum s-a ajuns la concluzia asta, eu doar vă spun ce am aflat. Și vă mai spun că și io o să fac poze la greu :))

Dacă v-am făcut poftă și, din diferite motive, nu aveți programată o vizită la Keukenhof până pe 20 mai, când se închide grădina, poate vă tentează să intrați în concursul KLM unde puteți câștiga un weekend în Amsterdam cu vizită la locul înflorat cu pricina. Numa zic :D

Și pentru că tot vorbim de Amsterdam, vă dau și un scurt reminder că mai puteți adresa întrebări participanților la High Impact Friends, iar eu mă angajez să vă aduc răspunsurile :) Ocazie cu care v-ați prins și de ce am zis despre campania KLM acilea la mine. Pentru că o să ne întâlnim la Amsterdam cu Anna Ketting, social media manager la KLM, și vreau să vadă că și în România s-a auzit despre campania lor :))

10 comentarii la “Sîmbătă o să ajung în cel mai fotografiat loc din lume

 1. Calin Andreea Daniela Reply

  am intrat deja…desi nu prea am noroc la premii mai maricele:(. Poate vi si In Pitesti intre 27-29 aprilie la Simfonia Lalelor :)

 2. Sorin Voiculescu Reply

  Suna foarte bine, nici nu mă mira de ce este cel mai fotografiat loc din lume :)

 3. somnulescu Reply

  Credeam ca zici despre vreo berarie din Amsterdam :D

 4. chinezu Reply

  @Calin Andreea Daniela
  Pfoai, nu am fost niciodata la Simfonia Lalelor. Si nici anul asta nu o sa pot ajunge. Caci sunt la Sibiu. Dar poate te bagi tu la un guest post despre asta pe chinezu.eu :D

  @Sorin Voiculescu
  O sa va raportez aici pe blog ce si cum si daca merita titlul asta :))

  @somnulescu
  Urmeaza, sefu, urmeaza :D

 5. Codruta filip Reply

  Am fo si noi de doua ori. Nu trebe sa-ti placa florile ca sa-ti placa gradina raiului:) Enjoy si fa poze ca ies de zici ca-s picturi:) Pup

 6. Catalin Reply

  Am fost la Keukenhof in 2008. Este un loc minunat care merita vazut. Nu o sa regreti nimic, eu abia astept sa ma reintorc. Pe langa plantatiile de lalele se gaseste si un labirint. Spre dezamagirea mea, la niciun magazin din parc nu am gasit bulbi de lalele.

  • chinezu Reply

   @Catalin
   O sa scriu maine sau poimanine pe blog despre cum a fost. Sper doar ca ploaia sa nu ne incurce socotelile…

 7. leo Reply

  Astept parerea ta chinezule despre fuziunea dintre FB si Twitter anuntata aseara.

  • chinezu Reply

   @leo
   Parerea mea este urmatoarea: cred ca o sa imi placa foarte mult florile pe care o sa le vad astazi, subiectul acestei postari, de altfel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.