Contestație publică la Most Dateable Bloggers

Stimată bere Heineken (aș zice și gustoasă, dar nu e în spiritul prezentei contestații, așa că nu o zic),

Am luat act cu adâncă înmărmurire de rezultatul competiției Most Dateable Bloggers pe care ați organizat-o (cu mult gust aș putea zice, dar iar nu o zic, mă înțelegeți). Faptul că eu nu am fost unul din câștigători nu are nici o legătură cu această contestație, că doar nu credeți că sunt unul din cei cărora li se pare acru hameiul altora, nu? Mai ales că mi s-a îndeplinit dorința, ca să zic așa.

Dar am simțit nevoia beristică să fac această contestație pentru că așa nu se mai poate, tovarăși, să ni se ia berea de la gură de niște unii despre care îmi permit să fac niște caracterizări mai jos.

Locul 10 Cosmin Tudoran. Păi de astea faceți, stimabililor? Să dați un atât de onorat premiu unuia cu care nu se poate bea bere pentru că îți stă în gât de cât te râzi de și cu el? Așa încurajați voi consumul responsabil de bere, să se răcească scumpa licoare în pahar până ne aducem aminte, printre râsete, să mai bem din ea?

Locul 9 Mircea Meșter. Stați un pic să-mi revin din uluială. Gata, mi-am revenit. I-ați dat premiul unuia pentru care a bea o bere este ca și cum te-ai duce la raliul Dakar cu o Strida. Adică nu contează că nu câștigi, dar ce ne mai râdem… Așa ceva… Ca să nu mai zic că personajul în discuție a folosit cu o nonșalanță definitivă urcarea pe scenă să își ia premiul pentru a face reclamă deșănțată orașului Bistrița. Poftim cultură… Mă rog, dacă ar fi să dăm crezare surselor care spun că o să candideze acolo la Primărie…

Locul 8 Tudor Popa. Și ce dacă am băut nu știu câte beri cu el la Sibiu? Și ce dacă, nu zic nu, mi-e simpatic peste poate? Astea nu contează când vine vorba de adevăr. Iar adevărul adevărat este că la cât îi place berea lui Tudor mai bine îi dădeați un buoiaș Heineken de ăla de 5 litri decât cristalul ăla…

Locul 7 Nihasa. Ok, știu că ai vrut o pată de culoare printre toți premianții aceștia. Și, pe undeva, vă înțeleg. Dar să știți că l-am surprins la un eveniment că a băut numai apă plată cu lămâie. Asta ca să vedeți cui dați premiile…

Locul 6 Răzvan Dragoș. Cine este băiatul ăsta? Că nu a auzit nimeni de el. Cum puteți să îl puneți într-un top de bloggeri? Ce blog are el? Probabil că o să aflăm pe TV de ce i-ați dat și lui un premiu…

Locul 5 Piticu. Ok, aici înțeleg de ce i-ați dat premiul. V-ați gândit că dacă o să se vadă cu diploma în mână o să ne râdem de râsul lui. Și v-a ieșit faza. Că așa s-a întâmplat.

Locul 4 Toma Nicolau. Dacă ați ajuns să dați premiul pentru bere unor fotbaliști-scriitori nu știu ce să mai zic… Mai ales că în cazul lui încă nu ne-am hotărât ce știe face mai bine: să bea bere, să faulteze sau să își dorească mai mult victorie pe blog. Și să nu vă uitați la poza de mai jos. Că era făcută înainte de a afla că a primit premiul. O bere nu a dat și el pentru tandrețea asta…

Locul 3 Adrian Monoranu. Aici sunt puține de zis. Pentru că înțeleg decizia voastră. Căci trebuia și un profesor care să intelectualizeze un top de altfel mai așa de la peluză. Am înțeles că deja Adrian s-a aucat să scrie un tratat despre ”Peremptorizarea ingenuă a bulelor de bere în intrinsecul acut”. Pe blog, firește.

Locul 2 Ionuț Bunescu. Aici îmi lipsesc cuvintele pentru a descrie această stare de fapt. Câtă perfidie spumantă pe acest personaj… Câtă viclenie 2.0… Bine măcar că o să scăpăm de numele lui. Pentru că (mi-a zis mie un polițist, mare băutor de bere) că premiantul și-a depus actele să își schimbe numele. Din Ionuț Bunescu în Hălbuț Heinekescu…

Locul 1 Andi Moisescu. Aici țin, în contra spiritului acestei contestații, să felicit clarviziunea și spiritul de leadership pe care l-ați dovedit în alegerea destoinicului tovarăș Andi pe prima treapă a podiumului, care onorează astfel întreaga suflare blogosferică de pe tot cuprinsul țării și ne insuflă un elan muncitoberesc de înaltă prețuire. Și nu, nu zic asta pentru că vreau să apar și eu la ApropoTV, căci știu că nu meri o asemenea onoare…

Această a fost contestația. Acum, pentru că mă simt împăcat, vă las că am o întâlnire. Un date, cum ar veni. Mi-a dat întâlnire o gagică mișto care mă consideră foarte dateable. Are niște ochi verzi superbi, miroase fenomenal, are trupul subțirel și ai cu cine povesti când ești cu ea. O cheama Heineken.

Pentru conformitate,
chinezu

Anexez și materiale ajutătoare.

24 comentarii la “Contestație publică la Most Dateable Bloggers

 1. daninho Reply

  huuuuuaaaaaaa, Vasile Manu unde e? :))

 2. tudor CeMerita Reply

  Domnu’ meu, priveste putin poza cu tine de mai sus. Ce ai in mana, imi spuneti va rog? Aha…deci nu e bere! Vezi, de aia…
  P.S. Le-o fi fost frica de faptul ca nu au destula bere pe stoc ptr tine in cazul in care castigi :)

 3. parazitul Reply

  Eu ma asteptam ca Andi sa iasa pe primul loc :D

 4. chinezu Reply

  @tudor CeMerita
  Va rog frumos, domnu, nu va priveste pe dumneavoastra din ce recipient aleg eu sa beau bere si cu cine, da?
  PS. Lasa vrajeala ca stiu ca ti-au sticlit ochii la gandul butoiasului de 5 litri =))

 5. Virtualkid Reply

  Ma intreb ce ai sa te faci atunci cand o sa se ajunga si la noi ca berea sa se livreze cu cisterna, direct in tancurile de la pub?

 6. Mircea Meşter Reply

  Ţine minte trei cuvinte: Mircea meşter preşedinte.

  Păi da’ până când?

 7. chinezu Reply

  @Mircea Mester
  Aha, deci am fost dezinformat. Tu nu de Primaria Bistrita te pregatesti, ci de presedinte. De scara de bloc. In Beclean.
  =))

 8. bubbles Reply

  Yeay ma bucur ca a castigat ANdi era de la sine inteles ca el e zeul cel mai dateable :)

 9. Dianora Reply

  Butoiasul ala de 5 L imi face cu ochiul si mie ;) Chiar trebuie sa incerc la un party urmator sa aduc si asa ceva. Sunt curioasa daca s-ar bea mai mult, fiind mai fancy recipientul.

 10. Mircea Meşter Reply

  :)) În Dipşa, mă. Cum ieşi din Şanţ şi vii spre Năsăud, pe dreapta.

 11. chinezu Reply

  @Dianora
  Stii cum e cu butoiasul asta de 3 litri? Se bea asa de repede de zici ca are numai 2… =))

 12. ruxa Reply

  chinezule, vezi, bre, ca ti’a trucat cineva poza si’a pus cafea in mana dumitale! uite ca si toma se mira!
  asa cevaaaaaa!!!111!!
  :)))))))))

  • chinezu Reply

   @ruxa
   Nu e trucata, draga. A fost doar o incercare de rebranding. Nereusita, fireste, ca cine dracu ma crede pe mine ca beau cafea in loc de bere? =))

 13. NY Reply

  @ chinezu – e adevarat ca ti-ai dat cu bere prin par ? am citit asta la mantzy dar n-am vrut sa cred…

  • chinezu Reply

   @NY
   Asta ca in bancul de la Radio Erevan: da, este adevarat, numai ca nu a fost la evenimentul Heineken, ci la evenimentul Ciuc :)) Dar sa stii ca e mai bun gel decat berea nu se exista :D Ma rog, eu prefer sa o beau, nu o sa o dau prin par… :))

 14. Blogatu Reply

  Eu de-abia acum am aflat ce-a fost cu competitia asta, dar mi-ar fi facut mare placere sa particip.

 15. chinezu Reply

  @Blogatu
  Asa, Marius, baga si tu o contestatie, nu te lasa, pai se poate? :))

 16. Blogatu Reply

  Pai fara olteni? Se poate?

 17. Andreea Laciu Reply

  TOMA: Chinezule, cafea în mâna ta?! Sacrilegiu!
  CHINEZU: Taci tu, că doară ştii că am înlocuit cafeaua cu bere. ;)

 18. cosmintudoran Reply

  @mirceamester: da ce băh, la Spermezeu ar fi o rusine?

 19. Mircea Meşter Reply

  Lechinţa, Tudorane. Şi la Bârla, cum ieşi din Mărişel. De Cormaia nu mai zic, că am alergat pe-acolo în cantonamente de mi-a stat pulsu’.

 20. NY Reply

  Scuze, chinezu, nu s-a mentionat acolo despre ce marca de bere era vorba, am presupus ca e vorba despre acest eveniment.
  Oricum, gestul tau l-a impresionat foarte tare pe manzty, dupa cum a zis chiar el “ii venea sa planga”.

 21. mihaibuninet Reply

  Sincer,m-am speriat cind am vazut titlul,ca nu te stiam asa revolutionar si scandalagiu,cgiar si dupa consumul citorva beri.Citind articolul,insa,ceea ce unii nu fac si critica doar dupa titlu, mi-am dat seama ca ai ramas acelas simpatic, pus pe sotii si de fapt uneori publicitatea negativa, te scoate mai repede in fata,nu e cazul tau.Edrept ca nu sunt de multa vreme in online dar asa articol plin de verva si totusi foarte la concret nu am citit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.