Aceasta este povestea relaţiei mele cu un brand

Deja ştiţi că am o relaţie specială cu berea. Este o licoare pe care o apreciez în mod cu totul şi cu totul deosebit, pe care o îndrăgesc şi pe care, în timp, am ajuns să o respect. Aşa că nu veţi fi deloc surprinşi de rândurile care urmează. În care vă vorbesc despre relaţia mea cu Heineken.

Nu aş putea spune când am băut prima Heineken. Dar ţin minte – aşa, din volbura tinereţilor :D – că mă uitam la doza aia de bere (ştiu sigur că era o doză :D) cu o poftă teribilă, căci până atunci o văzusem doar prin reclame la TV (menţionez că era undeva după Revoluţia din 89, aşa că nu mai ridicaţi sprânceana a mirare, aşa era atunci). Aşa că încă de la prima gură mi-am zis „bre, chineze, ce bine se duce pe gârgălotă în jos…” :)) Şi de atunci Heineken este o constantă printre berile pe care le beau.

Următoarul pas decisiv (să ştiţi că decisiv a fost): faptul că Heineken este sponsorul principal al (dohhh :D) Heineken Cup, adică echivalentul în rugby a Champions League la fotbal, adică cea mai tare competiţie inter-cluburi la nivel european. Cred că nu mai are rost să reamintesc despre pasiunea mea teribilă pentru rugby, aşa că asocierea dintre bere şi acest sport mi-a picat exact la mare fix :)

După ce am început aventura mea cu blogul, colaborarea cu Heineken a venit absolut firesc. Hai să amintesc doar câteva isprăvi în care am fost implicat alături de ei şi care mi-au rămas la coracon sau care mi-au plăcut pur şi simplu. Cum aş putea uita experienţa Heineken Mansion, când zici că eram că aia din reclamă :)) Sau cât de tare a fost ideea cu Tabăra de reformare, absolut splendidă. Faptul că Heineken a decis să ne fie partener la concertul special byron pentru bloggeri a reuşit doar să pună paie pe focul relaţiei, ca să zic aşa :)) E drept că relaţia a avut şi anumite momente tensionate, cum ar fi şi contestaţia pe care am făcut-o după Most Datable Blogger, dar no, trec şi astea :D Şi să nu uită, fireşte, de băutul de Heineken împreună cu tovarăşii, la un meci de meci, cum ar veni :D Au mai fost şi altele, dar hai să trecem la un subiect de actualitate, nu să tot îmi aduc aminte de una, alta, precum un prea degrabă pensionar 2.0 :))

Ultima ispravă în care voi fi implicat (a se citi campanie, da?) este una cu spioni şi alea alea. Adică, dacă îmi permiteţi, să declanşez Operaţiunea Skyfall cu masiv guler de spumă 2.0 în loc de papionul de rigoare… Bine, dacă este să mă luaţi cu tehnicalităţi de astea tehnice şi acribice, corect se numeşte Operaţiunea Crack the Case, aveţi dreptate. Căci despre o valiză de aia de spion este vorba. Poate că unii dintre voi aţi văzut-o în Centru Vechi din Bucureşti.

Care era ideea? Păi te duceai matale acolo, primeai nişte indicii şi te porneai să cauţi alte indicii prin zonă, să participi la tot felul de provocări asemănătoare cu cele din clipul oficial (îl puteţi vedea mai jos), totul garnisit cu multă distracţie, fireşte. Cine a câştigat această competiţie spionistico-heninekenistico-dâmboviţeană rămâne să vedem mâine, 18 octombrie, la ora 17.30 fix…

Până atunci vă las cu reclama-scurt metraj, dacă pot să îi spun aşa :)), despre care vă vorbeam. Şi ne auzim zilele următoare când o să vă raportez mai multe despre alte întâlniri de astea cu spioni, în care voi juca şi eu o mică, mică parte…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Aceasta este povestea relaţiei mele cu un brand”

  1. Pingback: Heineken craked the case on social media | Andra Zaharia

  2. Pingback: Despre bloggeri, bere şi o campanie. Via Heinekinezia :D • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.