Hernan Crespo revine la #ShareTheSofa şi aşteptă să îl luaţi la întrebări (A)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Cum o să văd meciul împreună cu nişte tovarăşi de mare angajament, noi ne-am cam pregătit, ca să zic aşa :D
Heineken————————

Da, ştiu, iar vă bat la cap cu #ShareTheSofa. Dar o fac pentru că îmi place foarte, foarte tare isprava şi pentru că, aşa cum mi-au mărturisit-o deja unii care au “cedat nervos” din cauza mea şi au pus şi ei întrebări marilor fotbalişti invitaţi, zău că rareori aveţi o astfel de şansă să rămâneţi cu o amintire frumoasă :)

Ca să înţelegeţi mai bine ce zic când zic de amintirea frumoasă, hai să vă fac un bilanţ personal: până acum am trecut în panoplia de amintiri faine un tricou cu autograful lui Gullit, răspunsuri personalizate de la Crespo, Hierro, Gullit şi di Matteo şi, săptămâna trecută, două dedicaţii muzicale de la Ruud van Nistelrooy :))

Acuma vă întreb direct: este că cei care nu au treabă cu fotbalul nu au cum să înţeleagă de ce ne bucurăm noi, cei virusaţi iremediabil de fotbal, de astfel de amintiri? :)

Actuala ediţie de UCL se termină în curând. Aşa că io zic să profitaţi cât mai puteţi şi să intraţi în dialog cu aceşti mari fotbalişti. În seara asta, spre exemplu, în timpul meciului dintre Chelsea şi PSG (ce meci o să fie, francezii au bătut cu 3-1 în tur!), Hernan Crespo revine la #ShareTheSofa şi este pregătit să vă răspundă. Are antrenamentul deja făcut, de data trecută :))

Totul se întâmplă pe contul de twitter Heineken, acolo trebuie să adresaţi răspunsurile. Ne vedem mai pe seară! Hai PSG (ca să fie clar cu cine ţin :D)!

08.04 - Crespo

Notă: Această postare este un advertorial, marcat ca atare cu (A), conform politicii advertoriale de pe acest blog.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)