Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Hernan Crespo revine la #ShareTheSofa şi aşteptă să îl luaţi la întrebări (A)

Later edit: Cum o să văd meciul împreună cu nişte tovarăşi de mare angajament, noi ne-am cam pregătit, ca să zic aşa :D
Heineken————————

Da, ştiu, iar vă bat la cap cu #ShareTheSofa. Dar o fac pentru că îmi place foarte, foarte tare isprava şi pentru că, aşa cum mi-au mărturisit-o deja unii care au “cedat nervos” din cauza mea şi au pus şi ei întrebări marilor fotbalişti invitaţi, zău că rareori aveţi o astfel de şansă să rămâneţi cu o amintire frumoasă :)

Ca să înţelegeţi mai bine ce zic când zic de amintirea frumoasă, hai să vă fac un bilanţ personal: până acum am trecut în panoplia de amintiri faine un tricou cu autograful lui Gullit, răspunsuri personalizate de la Crespo, Hierro, Gullit şi di Matteo şi, săptămâna trecută, două dedicaţii muzicale de la Ruud van Nistelrooy :))

Acuma vă întreb direct: este că cei care nu au treabă cu fotbalul nu au cum să înţeleagă de ce ne bucurăm noi, cei virusaţi iremediabil de fotbal, de astfel de amintiri? :)

Actuala ediţie de UCL se termină în curând. Aşa că io zic să profitaţi cât mai puteţi şi să intraţi în dialog cu aceşti mari fotbalişti. În seara asta, spre exemplu, în timpul meciului dintre Chelsea şi PSG (ce meci o să fie, francezii au bătut cu 3-1 în tur!), Hernan Crespo revine la #ShareTheSofa şi este pregătit să vă răspundă. Are antrenamentul deja făcut, de data trecută :))

Totul se întâmplă pe contul de twitter Heineken, acolo trebuie să adresaţi răspunsurile. Ne vedem mai pe seară! Hai PSG (ca să fie clar cu cine ţin :D)!

08.04 - Crespo

Notă: Această postare este un advertorial, marcat ca atare cu (A), conform politicii advertoriale de pe acest blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.