Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Avem primul blogger-astronaut român. Ce sfaturi aveţi pentru el?

Pe scurt: Dragoş este câştigătorul campaniei Călători legendari din social media“, powered by Heineken şi care s-a adresat exclusiv bloggerilor români. Am avut onoranta, dar dificila sarcină (aşa e în juriu, cum ar veni :D) să fac parte din juriul care a decis să-l arunce pe Dragoş în aer :)), alături de Cristina, Cristi, Andi şi Răzvan.

No bun. Că avem primul blogger-astronaut român, asta e deja stabilit. Ce trebuie el să facă acolo, ehe, aici avem de discutat… Căci, pe lângă ce va avea de făcut Dragoş acolo pe parte de space training (nu ne băgăm acolo, nu e oala noastră), el nu trebuie să uite nici o clipită că este blogger şi că – cel mai important lucru dintre toate – reprezintă blogosfera românească acolo. Şi când zic asta nu glumesc, nu rânjesc fasolea, o zic la modul cel mai serios. Chiar e o onoare să reprezinţi întreaga blogosferă românească la un asemenea nivel (şi la propriu şi la figurat).

Aşa că, stimabililor, haideţi să îi spunem lui Dragoş ce aşteptări avem de la el. Ce am vrea să facă acolo. Ce să nu facă. Să discutăm pe tema asta, ştiţi voi, stilul casei, adică să facem în aşa fel încât să profităm de excelenta campanie Heineken şi să tragem învăţămintele cuvenite şi, mai mult, necesare :)

Precizare: cei care nu vor să participe la discuţie cu argumente şi cu păreri pertinente sunt rugaţi să se abţină. Pentru că, dacă nu se vor abţine, o să îi abţin eu.

9 comentarii la “Avem primul blogger-astronaut român. Ce sfaturi aveţi pentru el?

 1. Sabina Reply

  Sa posteze pe fb si twitter cat mai des si daca are voie, sa isi provoace cititorii sa ii adreseze intrebari serioase sau nu referitoare la ce va face acolo, sa poarte un tricou pe el cu link-uri catre blogurile prietene, sa scrie acolo despre ce a facut si … sa bea bere la bord!

 2. Mediatorul Reply

  Ar putea să cânte un pic, cum a făcut și Chris Hadfield (http://www.youtube.com/watch?v=nygNRHpLD10) prin primăvară cu niște versuri personalizate pentru blogosferă. :)

 3. Haotik Reply

  Eu le notez sa stiti. Macar daca nu o sa am chitara o sa iau o muzicuta ceva si cant Frere Jacques.

 4. Vasile Manu Reply

  Concursul/campania asta mi se pare din start un mare fas, si stii de ce, pentru ca acest personaj Haotik nu merita sub niciun fel sa castige. Nu cred ca s-a judecat corect si pe criterii obiective. Darius Groza, alias Jeg, e cel mai mare calator din Social Media si asta o stie toata lumea.

  Mi se pare ca ceea ce a facut Darius e de 1000 de ori peste ce a facut acest Haotik. Sa traversezi AFRICA de la Nord la Sud, cu toate pericolele ce te-nconjoara, te duci cu autostopul prin Europa si traversezi Romania pe bicicleta. Asta numesc eu sa fii calator legendar.

  Daca Haotik ar avea bunul simt si o urma de demnitate, ar renunta la premiu.

  • Hapi Reply

   Cred ca e prima data cand “ma bag” intr-o discutie care nu ma priveste dar nu ma pot abtine.
   Ce legatura are cat a calatorit x sau pe unde a fost Y?
   Daca nu ma insel , campania se referea la o persoana dornica sa accepte noi provocari iar “calatorul legendar” este o figura de stil. Altfel trebuia sa-l trimita pe Imperator, fara concurs si fara juriu
   Nu te supara dar e ca si cum ai spune X scrie mai bine ca Y si el ar trebui citit, daca X ar fi constient de asta si-ar inchide blogul

   Eu nu ii stiu si nu ii urmaresc pe niciunul dintre ei dar concursul e o competitie pana la urma si nu mi se par bazate argumentele tale.
   Sau poate ca mi-a scapat mie ceva legat de campania asta.

 5. spanac Reply

  Să toarne o sticlă de bere în imponderabilitate și s-o prindă pe toată cu gura. Aia ar fi ceva de urmărit. Legendara călătorie după bulele de bere în spațiu.

 6. D-Petre Reply

  Astept sa se distreze in aceasta calatorie si apoi sa ne povesteasca, pe bloc, toata aventura.

  • Razvan Bucur Reply

   Da, da… Abia astept sa-l vad pe Haotik desenand pe bloc sau tinand un discurs la portavoce :)) Stiu ca ai intentionat sa pui blog in loc de bloc dar nu m-am putut abtine :D

   • Haotik Reply

    Se rezolva si cu discursul tinut pe bloc la portavoce, doar ca eu nu am primit asa ceva. Am vazut ca au primit cativa prin blogosfera. Eu m-as fi bucurat la o portavoce :) Sotia si vecinii nu. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.