Ia hai să îl luăm noi la întrebări pe „românul” Hernan Crespo

V-am cam spus acilea pe acest prea-frumos blog despre Heineken. Mă rog, nu despre berea în sine, deşi se află lejer pe masa consumului meu de întreg complexul de vitamine B #casăzicaşa, ci mai mult despre excelentul brand construit în toţi aceşti ani de când gustăm licoarea cu pricina. Şi despre splendidele campanii de marketing, din care – spre cinstea şi întru onoarea Heineken – social media ocupă un loc fruntaş pe ramura de promovare.

Nu să fac o recapitulare a acestor campanii (mergeţi să vedeţi la Cristi Florea, o foarte bună sinteză), ci vă voi povesti despre ultima ispravă numită #sharethesofa. Una de o simplitate dezarmantă, dar tocmai de aceea de o complexitate corespunzătoare :)

Pe scurt, în fiecare săptămână de meciuri UEFA Champions League, un jucător legendar este invitat să comenteze pe twitter un meci din seara respectivă. Oricine poate să întrebe ceva pe htagul #sharethesofa sau să îşi exprime părerea, să dea cu opinia, ştiţi voi, twitter stuff. Atât de simplu… Dar atât de fain, tocmai pentru că nu în fiecare zi ai ocazia să îl întrebi ceva pe Ruud Gullit, Owen Hargreaves, Ruud van Nistelrooy sau, aşa cum vă raportez mai jos, Hernan Crespo. Bine, să întrebi este una, dar să ţi se şi răspundă, să ai şansa ca unul din greii ăia să îţi spună „Gigele, hai să îţi spun cum stă treaba” este altceva. Altceva care chiar se întâmplă cu #sharethesofa.

În seara asta, cu ocazia meciului de UEFA Champions League dintre FC Barcelona şi AC Milan puteţi, puteţi să îl întrebaţi pe Crespo ce vreţi voi. Iar unii chiar veţi primi răspuns, o să vedeţi.

„Metodologia” este foarte simplă: intri pe twitter şi pui o întrebare (sau ce vrei tu) folosind #sharethesofa. Atât :)

Eu, recunosc, as avea mai multe întrebări să îi un lui Crespo, dar o să fac un efort colosal de triere şi sinteză şi o să mă rezum la una singură. Da’ bună!

Hernan Crespo_RO (Medium)

Încă ceva, aşa de culoare. Poate că unii dintre voi nu ştiţi că tovarăşul Crespo are şi nişte afaceri în România, pe la Rovinari, o făbricuţă de camere video de supraveghere sau ceva de genul. Şi nu a ajuns din întâmplare să investească aici. Căci, aşa cum o vorbă intergalactică spune „în spatele fiecărui fotbalist măreţ se află o doamnă şi mai măreaţă” :D, soţia lui Crespo este originară din România, deci, mă înţelegeţi, treburile se leagă, am putea chiar să îl asimiliam aşa câtuşva cu patrimoniul nostru naţional :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.