Există o legătura strânsă între cursurile pe care le faci și stima de sine

Așa zic niște studii. Care, ca orice studii, îți zic de multe ori ce ai vrea tu să auzi. În sensul că, spre exemplu, ai vrea să îți confirme că tu de aceea te înscrii la tot felul de cursuri pentru că te ajută să îți întărești stima de sine, ca să zic așa.

Ceea ce este chiar adevărat. Mă rog, nu știu dacă neapărat pe linie de stimă de sine te ajută. Sau nu direct. Dar în sensul mai larg de a te ajuta să trăiești mai bine în viața ta (că nu știu cum să o zic altfel ) sigur te ajută.

Informațiile pe care le obții, învățămintele practice pe care le înveți sau pur și simplu plăcerea pe care o primești în urma unor cursuri, toate te ajută să te simți tu mai bine. Tu cu tine. Iar asta, firește, înseamnă că și stima ta de sine își primește nițică energie :)

Ai auzit despre Life University? Dacă nu, uite că auzi acum :D Este o platformă cu 49 de cursuri și masterclassuri (în momentul în care scriu aceste rânduri; platforma se îmbogățește mereu cu noi cursuri). În limba română.

Găsești de toate acolo. De la dresaj canin la numerologie. De la cum să te îmbraci la pilates. De la imunologie la conducere defensivă. Multe. De toate.

Și mai găsești și materclassul meu de digital marketing. Pe care l-am gândit în 23 de lecții. Care te ajută să înțelegi fiecare componentă a ceea ce eu numesc ”butoiul” de marketing. Pe care, ca să obții beneficii pentru brandul tău, ar cam trebui să îl umpli.

Masterclassul odată cumpărat, rămâne al tău pe viață. Poți să te uiți la tot odată sau să te uiți pe capitole. Cum vrei tu. Tu decizi când și la cât să te uiți. Este la libera ta alegere. Ca să fie de ajutor și în funcție de programul tău (foarte încărcat, presupun).

Dar mai bine să îl lăsăm pe Marian Rujoiu, il capo di Life-University, să ne spună mai multe despre cum funcționează platforma. Că el știe cel mai bine, desigur.

Aia zic :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.