Lucian Mîndruță: Eu sunt cel care își propune să enerveze pe toată lumea

Așa mi-a zis Lucian Mindruta în interviu. Stimabil cu care n-aș zice că sunt prieten sau ceva. Adică nu e că ne-am băut nenumărate beri împreună (o metaforă răsuflată având în vedere că Lucian nu bea chestii cu grade în ele). Dar ne știam și, măcar din punctul meu de vedere, îl respectam pentru ceea ce face.

Dar, după acest interviu, mi-a devenit mai simpatic cu vreo 55 de grade. Cam cât are o pălincă bună. Pentru că, așa cum vei vedea dacă ai curiozitatea, interesul sau enervarea să te uiți la interviu, Lucian a fost foarte deschis în discuție.

”Multă vreme am crezut că sunt un bun prezentator de știri. Băi, nu eram”, mi-a zis Lucian. Și mi-a explicat cum a ajuns la această concluzie. O lecție foarte bună de viață, cum ar zice un scriitor mai talentat decât mine. Bine, pentru cei ce vor să și învețe din cucuiele altora, altfel n-are cum.

Și mi-a mai spus despre vremurile în care avea atât de puțini bani încât spunea familie că merge încet pe autostradă ca să se bucure de peisaj. Dar de fapt el nu știa dacă o să îi ajungă bani de benzină.

Asta întâmplându-se după ce fusese sus, un fel de vedetă. De unde a căzut. Și s-a trezit. O lecție excelentă învățată cum se cuvine.
Bine, eu am vrut să am discuția cu Lucian ca să îmi documentez următoarea carte #Influprenorii (pe la început de aprilie estimez să apară). Căci de aia am și făcut seria de interviuri cu influenceri (o găsești pe blog, dacă e).

Și am discutat și despre ce face el ca influencer, desigur. Dar ne-am luat cu vorba. Ca pensionarii la o partidă de table în parc, sub platanul care a văzut multe la viața lui, dar nu are treabă cu nimeni.

Și, uite-așa, interviul ăsta a ieșit mai mult o chestie de asta aspirațională. Sau cum să îi zic.

Aia zic :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.