Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

#Iată cum îmi supăr eu cititorii că nu scriu pe blog despre subiecte mai stringente

Admirabili în seninătatea lor serenă cei care, după ce scrii un articol pe blog, pe un subiect pe care l-ai ales tu pentru că așa ai vrut tu, să alegi tu, ce vrei tu, pe blogul tău, cu mintea ta, vin și îți reproșează: ”da, bine, mă rog, în fine, dar despre salvarea cașaloților roz-bombon de ce nu scrieți?”.

L-am întrebat pe unul de ce nu scrie el, undeva, pe interneți, despre subiectul care îl interesează, mi-a dat decisiva: ”dacă m-aș apuca eu de scris, v-aș da clasă! Dar nu vreau”.

Altul, după ce mi-a reproșat că nu am scris NICIODATĂ (majusculele îi aparțin) despre ceva schismă bisericească (dap, inclusiv la așa ceva ar trebuie să mă pricep în capul unora), m-a izbit cu perversa, când l-am întrebat dacă el ar putea să scrie despre absolut orice, fără limitare: ”trebuie doar un pic de efort și se poate. Dar se pare că dumneavoastră nu vreți să faceți acest efort”.

Dar top of the top a fost acest mail. De la o doamnă foarte supărată. Care mi-a reproșat că nu scriu despre probleme ”mai stringente”. Am întrebat-o, cu deosebit respect, ce înțelege prin probleme stringente. Răspuns: ”de exemplu, despre unda energetică crescândă din Munții Bucegi”. Cu asta mi-a dat grav capac. Căci nu știam că așa ceva există. De unde și stringența caducă a acestui subiect in my book.

The end.

3 comentarii la “#Iată cum îmi supăr eu cititorii că nu scriu pe blog despre subiecte mai stringente

 1. Sorina Reply

  Tu ar trebui sa iei ca pe niste complimente aceste lucruri, este dovada ca lumea te vede pe tine ca un izvor de informatii “legit” si de asta vor sa te vada pe tine vorbind si pe subiecte “mai abstracte”, de asta nu vor scrie ei, pentru ca stiu ca tu o vei face mai bine :) nu ca ce abordezi tu nu ar fi bun; dar pentru unii nu este suficient de “stringent” :))

  • Cristian China-Birta Reply

   Așa o fi, nu zic nu. Adică, privite lucrurile din această perspectivă, clar sunt bun! :)) Dar tot e #ninonino uneori cum gândesc unii :D

 2. Mihaela Grigoras Reply

  :)) Cred ca e cea mai amuzanta scriere de pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.