Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cea mai eficientă modalitate să ai cam 100 de articole pe bloguri într-o campanie

Scriu acest articol pentru că primesc destul de des întrebarea ”care-i faza cu Blogal Initiative, cu ce mă ajută și cât mă costă?”. Așa că, pe același stil de eficientizare despre care am făcut vorbire în titlu, scriu acest articol în ideea că, data viitoare când o să mai primesc întrebarea cu pricina, să am un link pe care să îl dau doritorilor, cu toate informațiile necesare.

Informațiile sunt cele necesare pentru a înțelege ce și cum, dar sunt foarte pe scurt. Detalii și absolut orice vreți să știți primiți dacă dați mail la contact@blogalinitiative.ro sau sunați la 031 005 1984.

Ce este Blogal Initiative

Pe scurt, cea mai mare platformă din România de concurs între bloggeri. Adică, la ora la care scriu acest articol (adică 2 iulie 2018, ora 10.47) vorbim despre peste 439 de campanii derulate până acum pe platformă, la care au participat 2.549 de bloggeri, care au scris 20.855 articole. Iar valoarea premiilor pe care le-au câștigat bloggerii în campaniile de pe platformă este de 214.973 Euro.

Cât costă o campanie Blogal Initiative

O campanie la nivel național prin platforma Blogal Initiative costă 700 de Euro. La care se adaugă premiile pe care le oferă clientul (recomandăm minimum 3, maximum câte un premiu pentru fiecare blogger participant). Există varianta unei campanii cu 1.000 de Euro, adică 700 de Euro costul de administrare a campaniei, iar 300 de Euro premiile, pe care le cumpărăm noi.

Ce tip de campanie aduce cele mai multe articole

Cea mai de succes campanie din istoria Blogal Initiative a fost cea la care au fost scrise 531 de articole de către 262 de bloggeri în decurs de două săptămâni. Clientul a optat pentru varianta de a face un mix între premii, adică să ofere câteva premii substanțiale câștigătorilor, dar și câte un premiu pentru fiecare blogger participant.

Cum pot să am 100 de articole la o campanie

Media de articole pe o campanie derulată pe platformă este de 50. Pentru a ajunge la minimum 100 de articole înscrise în campanie, noi recomandăm între 10 și 50 de premii (una-i să dai câte o cutie de chibrituri, alta-i să dai câte-o bicicletă) sau câte un premiu pentru toți bloggerii participanți.

La ce te ajută campaniile Blogal Initiative

Aveți infograficul de mai jos, care răspunde la această întrebare, plus alte informații ajutătoare. Cu rugămintea că, pentru orice alte informații suplimentare, să dați cu încredere un mail la contact@blogalinitiative.ro sau, dacă preferați telefonul, sunați la 031 005 1984.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.