Gourmet Burger cu berbecuț de la Hard Rock Cafe #ZiuaȘiProdusul

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vorbind despre Gourmet Burger știu deja că unora începe să le plouă în gură… Așa că îmi cer scuze de pe acum celor care nu sunt din București și cărora, din motive evidente, nu prea li se adresează acest produs :))

Gourmet BurgerBine, dacă ajung prin zonă, li se adresează, dar numai dacă reușesc să își facă timp pentru a ajunge la Hard Rock Cafe, unde, de câteva zile, puteți comanda Gourmet Burgers realizați de chef Florin Dumitrescu.

Sunt trei burgeri: cu berbecuț, cu vită, cu creveți. Preferatul meu este cel cu berbecuț. Pentru că este singurul pe care l-am mâcat până acum :)) Dar care mi-a făcut o impresie atât de puternică încât, uite vi-l recomand. Și nu zic asta doar pentru că, din diverse pricini și cu diverse ocazii, Florin mi-e simpatic (și se pare că și rețiproka e valabilă). Ci pentru că burgerul cu berbecuț este unul foarte bun!

Florin zice că o acest Gourmet Burger a fost inspirat din celebra plăcintă cu berbecuț a lui Anton Roman. Adică nu doar inspirat, cică plăcințica aia a fost, practic, transformată în burger. Așa zice el, eu nu am de unde să știu, că nu am mâncat vestita plăcințică să pot să o compar :)) Conține și brânză mucegăită (ah, cât de mult îmi place…), așa ca avertisment sau ca trigger, depinde de fiecare dintre voi, vă spun!

De ce vă zic recomand Gourmet Burger?

Pentru că este proaspăt lansat, deci, pentru mulți gurmanzi sau amatori de încercări culinare noi, de interes. Dar vedeți că puteți să îl mâncați doar până la finalul anului, căci atât este anunțat că o să stea toți burgerii aceștia în meniul Hard Rock Cafe. Și, de asemenea, vă recomand produsul pentru că întrunește una din criteriile secțiunii #ZiuaȘiProdusul, adică mi-a plăcut foarte mult.

Puncte tari ale produsului: gustos, echilibrat în compoziție, fără jdemii de sosuri care să îți fenteze papilele, o experiență culinară faină, practic.

Punctele slabe ale produsului: distanța până la locație (doar la Hard Rock Cafe, cam peste mână pentru unii să ajungă acolo) și prețul (55 de lei; bine, este la nivelul prețurilor din locație, dar știu că pentru unii asta este o problemă).

Cum puteți achiziționa Gourmet Burger

Locația: Hard Rock Cafe, București
Cost: 55 de lei
Recomandări: dacă tot ajungeți acolo să degustați burgerul, uitați-vă să nimeriți în timp ce este un concert fain!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Gourmet Burger cu berbecuț de la Hard Rock Cafe #ZiuaȘiProdusul”

  1. Asadar acum stiu de ce intra ieri asa multa lume la Hard Rock Cafe…. Sa manance faimosul burger! Si eu care ma bucuram ca nu suntem singurii nebuni care se plimba in Herastrau pe ploaie, ramaneam dezamagita cand vedeam ca lumea de fapt cotea spre incinta… probabil sa incerce noua minune!
    N-a fost bai, parcul mi s-a parut minunat chiar asa, pe ploaie! Nicun burger nu m-ar fi deturnat! :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)