Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Am deschis sediul Kooperativa 2.0 pentru excelenta inițiativă ShoeBox!

V-am spus ani la rând cât de tare mi se pare ideea ShoeBox a super-inimosului Val Vesa. Și, an de an, am fost parte din această splendidă ispravă. Și, de fiecare dată, sufletul implicării noastre a fost Loredana :) Și anul acesta, firește, Loredana este șefa noastră, a celor de la Kooperativa 2.0, pe partea de ShoeBox. Pentru că, da, și anul acesta, la sediul Kooperativa 2.0, vă așteptăm să aduceți cadourile voastre.

Vă rog să citiți mai jos instrucțiunile, ca să le zic așa. Pentru că se lucrează organizat, în spiritul ShoeBox. Și de aceea ținem morțiș să respectați dorința oganizatorilor. Motiv pentru care vă mulțumesc de pe acum :)

Unde colectăm cutiile: La sediul nostru, Kooperativa 2.0 – Str. Sfinţii Voievozi, nr. 48 – 50, ap. 6, interfon 6, Sector 1, București (harta aici). Sau va puteti alege o alta locatie, in functie de oras sau zona in care locuiti, de aici.

Perioada de colectare: 07 -16 Decembrie 2015, Luni-Vineri: 17:00 – 19:00 si Sambata 10:00-14:00 (cu telefon in prealabil).

Persoana contact: Loredana Pricopie: 0762 918 783, loredana.pricopie@gmail.com

De ce aveți nevoie:

  • cutie goala de pantofi (corpul si capacul). Dimensiunea sa fie una normala, nu foarte mare;
  • hartie de impachetat cadouri. Gasesti o multime de modele de Craciun/Sarbatori de Iarna;
  • foarfeca/cutter;
  • timp si bani pentru shopping sau sortarea lucrurilor din casa pe care vreti sa le daruiti unor copii cu varste intre 0-18 ani;
  • rabdare…

Cum împachetați cutia:

Pașii următori:

Dupa ce cutia si capacul sunt frumos ambalate, incepeti sa puneti in cutie tot ce aveti pe suflet sa cumparati sau aveti prin casa si puteti darui:

  • dulciuri (ex. ciocolata, biscuiti, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex. banane, portocale, iaurt);
  • articole scolare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva;
  • jucarii potrivite pentru varsta si sexul copilului;
  • produse de igiena personala: perie si pasta de dinti, sapun, sampon, gel de dus, absorbante (in fiecare an am observat ca fetele aveau mare nevoie de asa ceva);
  • felicitare de Craciun pe care sa scrieti citeva randuri pentru copilul care va primi cutia.

Mai sus sunt cateva sugestii, dvs. puteti pune inauntru tot ce intra, ce vreti si ce credeti ca ii trebuie unui copil de varsta si sexul respectiv. Va rugam sa nu puneti alimente perisabile (ex.portocale, iaurt) sau care s-ar putea deteriora/desface (ex.compot de casa in borcan de sticla). De asemenea, va rugam sa nu aduceti haine folosite, in plase de rafie.

Mai mult, asteptam sugestiile voastre la adresa de email loredana.pricopie@gmail.com, cu centre de copii pentru a le duce cadouri sau familii cu posibilitati financiare mai reduse.

shoeBox-afis-A2-final-2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.