Salut implicarea CGS România în susținerea echipei de hochei Corona Wolves Brașov!

Ehei, pe ”seceta” asta de informații privind implicarea brandurilor în susținerea sportului (fotbalul ăla mare nu se pune, da?), așa de bine îmi pică o știre de asta… Așa că salut cu entuziasm faptul că CGS România susține echipa de hochei Corona Wolves Brașov!

CGS România a decis să fie sponsor al echipei de hochei Corona Wolves Brașov, pe tot parcursul acestui sezon competițional.

„Este o onoare pentru noi să fim sponsori ai echipei Corona Wolves, suntem mândri să fim alături de un nume care este un simbol al Brașovului și al sportului de performanță din România. CGS România investește constant în comunitate și susține valorile care o definesc. Ne implicăm activ în campanii sociale și activități sportive atât pentru angajații noștri, cât și pentru comunitățile locale în care ne desfășurăm activitatea, cu scopul de a sprijini și de a promova performanța în cât mai multe domenii.”, precizează Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

echipaStilul de viață sănătos și performanța fac parte din cultura organizațională a companiei CGS. Efortul, ambiția și lupta pentru fiecare victorie le aparține de foarte multe ori sportivilor și cluburilor din care fac parte, chiar dacă susținerea financiară nu este pe măsură, mai ales în sporturile mai puțin populare în țara noastră. Compania noastră are o echipă minunată la Brașov, orașul în care s-a jucat pentru prima dată în România hochei pe gheață, în perioada interbelică, în zona actualului Parc „Nicolae Titulescu”. Istoria Brașovului consemnează victoriile senzaționale ale echipei și meciurile pline de entuzism cu care hocheiștii brașoveni cucereau publicul în anii comunismului.

După o pauză de câteva decenii, echipa a renăscut din propria cenușă, în anul 2007. De atunci, hocheiștii brașoveni au câștigat titluri și victorii, iar clubul sportiv de aici este acum printre primele din țară. Echipa de hochei Corona Braşov este câștigătoarea campionatului național al României 2013/2014 și este multiplă câștigătoare a Cupei României.

Despre CGS România 

De peste 30 de ani, CGS a sprijinit întreprinderi globale, companii regionale și agenții guvernamentale cu aplicații de business, sisteme și servicii de outsourcing de învățare pentru a rezolva provocările fundamentale ale business-urilor. Cu sediul central în New York, CGS are centre deschise în America de Nord, America Latină, Europa și Asia.

CGS România furnizează servicii în 22 limbi străine, având 6 centre de suport în București, Brașov, Sibiu, Târgu-Jiu, Miercurea Ciuc și Galați. Cei peste 3.000 de angajați ai companiei interacționează zilnic cu clienți din România, Germania, Marea Britanie, Spania și alte țări europene, precum și din Statele Unite și Canada.

CGS este listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.