Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Salut implicarea CGS România în susținerea echipei de hochei Corona Wolves Brașov!

Ehei, pe ”seceta” asta de informații privind implicarea brandurilor în susținerea sportului (fotbalul ăla mare nu se pune, da?), așa de bine îmi pică o știre de asta… Așa că salut cu entuziasm faptul că CGS România susține echipa de hochei Corona Wolves Brașov!

CGS România a decis să fie sponsor al echipei de hochei Corona Wolves Brașov, pe tot parcursul acestui sezon competițional.

„Este o onoare pentru noi să fim sponsori ai echipei Corona Wolves, suntem mândri să fim alături de un nume care este un simbol al Brașovului și al sportului de performanță din România. CGS România investește constant în comunitate și susține valorile care o definesc. Ne implicăm activ în campanii sociale și activități sportive atât pentru angajații noștri, cât și pentru comunitățile locale în care ne desfășurăm activitatea, cu scopul de a sprijini și de a promova performanța în cât mai multe domenii.”, precizează Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

echipaStilul de viață sănătos și performanța fac parte din cultura organizațională a companiei CGS. Efortul, ambiția și lupta pentru fiecare victorie le aparține de foarte multe ori sportivilor și cluburilor din care fac parte, chiar dacă susținerea financiară nu este pe măsură, mai ales în sporturile mai puțin populare în țara noastră. Compania noastră are o echipă minunată la Brașov, orașul în care s-a jucat pentru prima dată în România hochei pe gheață, în perioada interbelică, în zona actualului Parc „Nicolae Titulescu”. Istoria Brașovului consemnează victoriile senzaționale ale echipei și meciurile pline de entuzism cu care hocheiștii brașoveni cucereau publicul în anii comunismului.

După o pauză de câteva decenii, echipa a renăscut din propria cenușă, în anul 2007. De atunci, hocheiștii brașoveni au câștigat titluri și victorii, iar clubul sportiv de aici este acum printre primele din țară. Echipa de hochei Corona Braşov este câștigătoarea campionatului național al României 2013/2014 și este multiplă câștigătoare a Cupei României.

Despre CGS România 

De peste 30 de ani, CGS a sprijinit întreprinderi globale, companii regionale și agenții guvernamentale cu aplicații de business, sisteme și servicii de outsourcing de învățare pentru a rezolva provocările fundamentale ale business-urilor. Cu sediul central în New York, CGS are centre deschise în America de Nord, America Latină, Europa și Asia.

CGS România furnizează servicii în 22 limbi străine, având 6 centre de suport în București, Brașov, Sibiu, Târgu-Jiu, Miercurea Ciuc și Galați. Cei peste 3.000 de angajați ai companiei interacționează zilnic cu clienți din România, Germania, Marea Britanie, Spania și alte țări europene, precum și din Statele Unite și Canada.

CGS este listată în primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.