Tudor Chirilă se întâlnește cu studenții în Sibiu, Brașov și București

Artistul Tudor Chirilă va vorbi cu studenții, în 14, 21 și 28 martie, la Sibiu, Brașov și București, despre provocările și satisfacțiile carierei sale, în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”.

Evenimentul este organizat de compania CGS România, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing de pe piața naţională, în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea TRANSILVANIA din Brașov și Universitatea din București.

Caravana întâlnirilor „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine” va începe marți, 14 martie, la Sibiu, întâlnirea cu studenții fiind programată la ora 15:00, în Aula Magna a Universității “Lucian Blaga”. “Turneul” va continua apoi, în 21 martie, cu o întâlnire în Aula Universității TRANSILVANIA din Brașov, iar ultimele dialoguri vor fi purtate în 28 martie, în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Evenimentul „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine” este dedicat studenților aflați la început de drum în viața profesională, care doresc să afle care sunt provocările, dar și satisfacțiile unei cariere construite cu răbdare și determinare, despre cât de lungă și anevoioasă poate fi calea către succes, cât și despre oportunitățile pe care tinerii trebuie să le caute în viața profesională.

Deschis la întrebările și curiozitatea tinerilor studenți, Tudor Chirilă va dezvălui experiențe inedite din evoluția sa, dar și lucruri care i-ar putea inspira și motiva pe aceștia în construirea unei cariere solide în domeniul ales. Fiecare întâlnire cu artistul va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, precum și de o sesiune de autografe.

Evenimentul se bucură de susținerea oferită de trei dintre cele mai prestigioase universități din țară, interesate de viitorul studenților lor, chiar și după absolvirea studiilor. Scopul acestor evenimente este acela de a risipi incertitudinea cu care se confruntă unii dintre studenți și de a oferi orientare și motivație spre cariera visată.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.