Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Tudor Chirilă se întâlnește cu studenții în Sibiu, Brașov și București

Artistul Tudor Chirilă va vorbi cu studenții, în 14, 21 și 28 martie, la Sibiu, Brașov și București, despre provocările și satisfacțiile carierei sale, în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”.

Evenimentul este organizat de compania CGS România, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing de pe piața naţională, în parteneriat cu Universitatea Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea TRANSILVANIA din Brașov și Universitatea din București.

Caravana întâlnirilor „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine” va începe marți, 14 martie, la Sibiu, întâlnirea cu studenții fiind programată la ora 15:00, în Aula Magna a Universității “Lucian Blaga”. “Turneul” va continua apoi, în 21 martie, cu o întâlnire în Aula Universității TRANSILVANIA din Brașov, iar ultimele dialoguri vor fi purtate în 28 martie, în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Evenimentul „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine” este dedicat studenților aflați la început de drum în viața profesională, care doresc să afle care sunt provocările, dar și satisfacțiile unei cariere construite cu răbdare și determinare, despre cât de lungă și anevoioasă poate fi calea către succes, cât și despre oportunitățile pe care tinerii trebuie să le caute în viața profesională.

Deschis la întrebările și curiozitatea tinerilor studenți, Tudor Chirilă va dezvălui experiențe inedite din evoluția sa, dar și lucruri care i-ar putea inspira și motiva pe aceștia în construirea unei cariere solide în domeniul ales. Fiecare întâlnire cu artistul va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, precum și de o sesiune de autografe.

Evenimentul se bucură de susținerea oferită de trei dintre cele mai prestigioase universități din țară, interesate de viitorul studenților lor, chiar și după absolvirea studiilor. Scopul acestor evenimente este acela de a risipi incertitudinea cu care se confruntă unii dintre studenți și de a oferi orientare și motivație spre cariera visată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.