Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

MOL România oferă 350.000 lei tinerilor prin „Programul de promovare a talentelor”

MOL România și Fundația pentru Comunitate au lansat cea de-a 11-a ediție a „Programului de promovare a talentelor”.

Programul, derulat pe plan național pe bază de concurs de proiecte, pune la dispoziția tinerilor talentați și cu rezultate bune la sport și la arte, un fond de 350.000 de lei acordat de MOL România.

Tinerii talentaţi care au nevoie de sponsorizare se pot înscrie în program atât individual cât și în cadrul unor echipe sportive sau ansambluri artistice. În cadrul celor zece ediții anterioare ale programului, MOL România a acordat 1.090 de sponsorizări în valoare de peste 2.500.000 de lei unui număr de 1.664 de sportivi și tineri artiști din toată țara, unii dintre ei obținând finanțare de mai multe ori.

La expoziția comună care a marcat evenimentul de lansare au participat tinerii artiști plastici David Alexandru (Iași), Sorina Călinescu și Ștefania Călinescu (Corbeni, Argeș), Ada Ciontu (București), Csibi Melinda și Szitai Eszter (Târgu Mureș), Ștefana Georgiana Melinte și Cristian George Melinte (Roșcani, Iași), Vanessa Onea (Bacău).

„Prima expoziție comună a tinerilor artiști plastici susținuți în anii anteriori prin acest program este o bucurie pentru noi, și dorim să fie un eveniment important în viața lor. De asemenea, ne bucurăm că în ultimii patru ani am contribuit la performanța unui sportiv care în acest an participă la Jocurile Olimpice. Dorim ca prin aceste exemple să arătăm tinerilor că talentul și munca lor își găsesc apreciere și susținere”, a declarat Kinga DARADICS, CEO & Country Chairman MOL România.

mol romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.