CGS România merită o parte din premiul ăsta :D

Despre stimabilii de la CGS România am mai scris acilea pe blog. Pentru că merită! :)) Mai precis, unii dintre voi vă aduceți aminte de campania de mare angajament #SunăUnBlogger, realizată de gașca veselă de la Kooperativa 2.0, când am dus 10 bloggeri în call center și i-am trainuit să răspundă le telefoanele celor care erau interesați de outsourcing. Și a ieșit bine, chiar foarte bine :)

Cum sunt deja ”fezandat” la știrile legate de CGS România, uite că vă mai dau una din această ogradă, ca să zic așa.

Computer Generated Solutions (CGS) – furnizor global de aplicații comerciale, sisteme de învățare și servicii de externalizare, a fost numit la începutul acestui an, în “2016 Global Outsourcing 100®” de către Asociația Internațională a Profesioniștilor în Externalizare® (IAOP®).

Ce înseamnă ”Global Outsourcing 100” (Go100)?

”Global Outsourcing 100” (Go100) recunoaște practic cei mai buni furnizori de servicii de externalizare din lume.

Lista întocmită anual se bazează pe înscrierile primite din partea firmelor din domeniul outsourcingului. Evaluarea fiecărui candidat în parte se face de către un grup independent, format din membrii serviciilor de clienți din cadrul IAOP –  cu o experiență bogată în selectarea furnizorilor de servicii de externalizare și a consultanților pentru organizațiile lor – și are la bază o metodologie de punctare riguroasă.

Alegerea partenerilor potriviți este mai importantă ca niciodată. Companiile care externalizează servicii, atât în sensul tradițional al termenului, dar și printr-o gamă largă de modele de întreprinderi de colaborare aflate într-o continuă schimbare, examinează atent furnizorii. GO100 este un ghid complet menit să ajute companiile să caute și să compare furnizorii de servicii cu care au în vedere o colaborare”, spune Debi Hamill, directorul executiv IAOP.

Suntem onorați să fim recunoscuți de IAOP printre cei mai buni furnizori de servicii din lume în 2016 Global Outsourcing 100”, spune Michael Mills, vicepreședinte, Soluții de call center, în cadrul CGS.

CGS se dedică să fie un partener adevărat pentru clienții proceselor de afaceri globale de externalizare, asigurând oferte cuprinzătoare și fiabile. Într-un an de creștere și inovație, CGS s-a concentrat să lucreze în strânsă legătură cu clienții pentru a-i ajuta săși îndeplinească obiectivele de afaceri, în același timp asigurând servicii excelente și satisfacerea clienților”, mai spune Michael Mills.

Cu peste 7,000 de operatori poligloți, dedicați serviciului de call-center, aflați în America de Nord, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu, CGS susține în prezent multe dintre mărcile mondiale din industrie, inclusiv distribuitori globali, furnizori de servicii medicale, furnizori de tehnologie și de servicii de telecomunicație și mărci globale de ospitalitate. Soluțiile de externalizare CGS inovative, extinse și flexibile, includ soluții de help desk, suport tehnic, relații clienți, management canal de vânzări, finanțe și contabilitate.

Despre IAOP

Asociația Internațională a Profesioniștilor în Externalizare (IAOP) este o organizație de bază ce deschide calea spre îmbunătățirea rezultatelor de externalizare reunind clienți, furnizori și consilieri într-un mediu bazat pe cunoaștere și colaborare ce promovează dezvoltarea profesională, recunoașterea, certificarea și excelența. Cu peste 120,000 de membri și filiale în întreaga lume, IAOP nu numai că este peste tendințele recente, ci chiar înaintea lor. Pentru mai multe informații despre asociație, vizitați www.IAOP.org.

Despre CGS

Timp de peste 30 de ani, CGS a sprijinit întreprinderile de la nivel global, companiile regionale și agențiile guvernamentale prin aplicații comerciale, sisteme de învățare și servicii de externalizare pentru îmbunătățirea activității. CGS se axează pe dezvoltarea unor soluții complete care să îndeplinească nevoile complexe și multidimensionale ale clienților și care să susțină cele mai esențiale activități comerciale ale clienților. Cu sediul în New York, CGS are birouri în America de Nord, America Latină, Europa, inclusiv România, Orientul Mijlociu și Asia. Pentru mai multe informații, vizitați www.cgsinc.com și urmăriți-ne pe Twitter la @CGSinc și @OutsourcingCGS și pe Facebook.

CGS Romania

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.