Câte colete a livrat DPD România în 2014? 4,8 milioane

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă vă întrebați de ce am creat eu secțiunea ”Din lumea brandurilor”, aveți acilea unul din motive: pentru că primesc (sau văd, după caz) informații de genul celei de mai jos și simt că ar fi bine să le știți și voi. Pentru că așa înțelegeți mai bine contextul în care ne învârtim. Ați putea zice, desigur, că nu vă ajută foarte mult în viață informația că DPD România a livrat în 2014 4,8 milioane de colete. Păi dacă sunteți pe sistemul ăsta de gândire nici informația că Soarele nu se învârte în jurul Pâmântului nu vă ajută.

Bref: cu cât ești mai informat despre ce se întâmplă în jurul tău, cu atât înțelegi mai multe. Furculition, desigur. Ah, iar dacă lucrezi cât de cât în zona de marketing și nu te interesează noua poziționare și noua identitate DPD, mno, treaba ta, ca să zic așa.

dpd romania 1dpd romania 2dpd romania 3dpd romania 4

Lucian-Aldescu_2

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)