Cum vi se pare clipul „STOP Fracking, Romania!”?

Despre fractarea hidraulică (popularly known as gazele de şist) am scris acilea, în context de tenişi roz. Şi mă ţin de părere. Mai ales că, aşa cum lesne se poate observa, discuţia despre subiectul în cauză se face umoral. Adică „ba p-a mă-tii„, nu pe argumente, studii şi alea, alea. Mă rog, unii mai încearcă să lase emoţiile la o parte, dar cine să îi audă în gălăgia asta?

Fix pe sistemul ăsta de coracon featuring feeling de pe ei pe mama lor este făcut şi clipul „STOP Fracking, Romania!„, de către cei de la Grupul de Intervenţie Civică. Adică ni se arată ce frumoasă e ţara noastră (şi e chiar frumoasă, măh, doar trebuie să alegem să ne uităm la asta) şi ce naşpa o să fie când se apucă ăia să rupă glia străbună. Nu o zic ca o critică, să fim bine înţeleşi. Ci ca o constatare mai de la peluză. Nu de alta, dar înţeleg că o astfel de bătălie trebuie să fie dusă şi pe tărâmul coraconului. Dar ce nu îmi place este când se duce doar pe tărâmul coraconului.

Altfel, filmul mi se pare chiar bine făcut. Cu o menţiune specială pentru sunet, care mi se pare o realizare excelentă, ce se pupă la marele fix cu mesajul care se vrea transmis. Dar ce ştiu eu, desigur.

Vă las să vedeţi clipul. Şi vă aştept părerile. Vă mai spun doar că am – aşa cum ar zice congolezul ajuns pe faleza din Năvodari – mixed feelings despre ineluşul din nasul colegei care joacă în film. Sunt de la ţară, ce vreţi de la mine, măh?!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum vi se pare clipul „STOP Fracking, Romania!”?”

  1. Ce tare-i fata de la tara cu belciug in nas … :) si ce artistic soarbe ia ciorba direct din strachina … parca-i un film despre europa de est facut de americani :)
    E mult prea lung si mult prea tras de par pentru a avea vreun impact – m-am chinuit sa ma uit aproape 5 minute, dar incerc sa inteleg considerentele economice pentru care a fost facut … si uite asa se duce dreaqului si ideea de activism.

    P.S. – personal nu sunt de acord cu fracturarea hidraulica. ( cam asta scriam in februarie 2012: http://www.d-petre.ro/bombaneala/gazul-de-sist-o-alta-roasia-montana/ )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.