Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

#SunăUnBlogger pe liniile speciale de la CGS și poți câștiga 50 de Euro

Later edit: Am avut 234 de apeluri în cele două ore. Pam, pam :D Revin cu o relatare pe larg despre cum a fost la locul faptei. Cu hlizeala de rigoare, desigur :))

———————

Astăzi o să fie o zi foarte interesantă pentru Kooperativa 2.0. Pentru că deplasăm un desant de bloggeri tineri la CGS România, unde îi punem la treabă. Adică îi ”angajăm” pentru o zi ca să lucreze în call-center :D O să fie două echipe de bloggeri (aveți mai jos lista cu ei), care vă vor răspunde la liniile speciale 0215293848 și 0215293849, astăzi, 22 mai, în intervalul orar 12.30-14.30. Echipele vor fi coordonate de musiu Victor Kapra și de mine.

Bloggerii din call-centerul CGS vă vor răspunde întrebărilor legate de activitatea de outsourcing. Dacă știți ce înseamnă asta, e bine, adică știți ce să întrebați. Dacă nu știți, iar e bine, căci o să aflați dacă sunați la liniile de mai sus :))

Punem la bătaie pentru cei care sună 5 premii a câte 50 de E, oferite prin tragere la sorți. Așa că fiți pregătiți să luați bloggerii la întrebări, astăzi, între 12.30 și 14.30. Căci, nu-i așa, când mai aveți voi ocazia să luați bloggerii la 11 m și să și primiți bani pentru asta, dacă înțelegeți ce vreau să zic :))

Bloggerii care vor răspunde întrebărilor voastre despre outsourcing sunt următorii: Anca Pintilii, Bianca Ceica, Daniela Bojincă, Diana Duca, Livia Iușan, Mădălina IancuCristian Florea, Cristian Ghingheș, David Mitran, Andrei Otineanu.

Să sune telefoanele, deci! :D

CGS-Logo-640x245

32 comentarii la “#SunăUnBlogger pe liniile speciale de la CGS și poți câștiga 50 de Euro

 1. Mihaela Reply

  Abia astept sa se faca ora 12:30 ca sa pun mana pe telefon. Sunt curioasa cine imi pica. :) O sa revin cu amanunte despre cum a fost.

 2. Remus Gheorghita Reply

  Tocmai ce am vorbit cu Diana care mi-a explicat foarte frumos ce inseamna si ce presupune outsourcing-ul. Incercai sa o inchid cu cateva intrebari, dar a stiut sa raspunda astfel incat sa nu se compromita. Good job Diana!

  • Cristian China-Birta Reply

   Nu aveai cum să o închizi, pentru că sunt foarte bine trainuiți! :)) Mulțumim mult pentru apel!

   • Remus Gheorghiţă Reply

    Hey,
    Ieri, luni, pe la 11 fara ceva m-a sunat cineva care s-a prezentat ca fiind de la CGS si mi-a zis despre activitatea asta si ca as fi unul dintre cei 5 castigatori. Mi-a cerut numele si o adresa de email zicandu-mi ca voi primi detalii pe mail, in cursul zilei de ieri. Acuma, nu am primit nimic pe mail si vreau sa stiu daca puteti confirma cumva asta. Tocmai mi s-a stricat si telefonul si astia 50 de euro m-ar scoate din cheltuiala cu reparatia. :D Multam fain!

    • Cristian China-Birta Reply

     Salutare,

     Confirm că ești printre câștigători! Verific ce s-a întâmplat, dar stai relaz că totul e ok :)

     • Remus Gheorghiţă Reply

      O veste buna care sa insenineze o zi inceputa prost. Ma bucura castigul asta, cred ca e prima data cand castig ceva, like ever. Acuma, faza proasta e ca, fara telefon, nu pot fi contactat decat pe mail sau facebook, Remus Mihai Gheorghita, daca apar mai multi, eu is ala in costum cu urechi de iepuras pe cap… don’t ask why…Inc-o data, multam fain!

 3. zoltybogata Reply

  Salut, am vorbit cu Cristian Ghingheș și nu l-am stresat :D .Aceast lucru aș putea face și io de acasă? Multă sănătate

  • Cristian China-Birta Reply

   Bun Kristofer, bun :)) Nu cred că se poate face așa ceva de acasă, căci e mai complicat cu reguli și alea, alea. Dar poți suna să întrebi asta :))

   • zoltybogata Reply

    Am sunat și momentan nu se poate :( .Multă sănătate

 4. Bogdan Daradan Reply

  eu am vorbit cu bloggeritele Anca Pintilie si Daniela Bojinca…Cu Daniela inca vorbesc…Voi povesti pe blog :)

  • Cristian China-Birta Reply

   Au început cu emoții mari de tot Anca și Daniela, dar acum zbârnâie, parol! :)) Mulțumim pentru apel!

 5. Calin Andreea Daniela Reply

  Am vorbit cu David Mitran si desi citisem pe internet in ce consta activitatea de outsourcing nu am inteles prea bine, insa mi-a dat un exemplu ce s-a nimerit exact pe domeniu in care activez eu si m-a lamurit. Multumesc si felicitari pentru efortul depus!

  • Cristian China-Birta Reply

   Mulțumim și noi foarte mult pentru apel, David primește o bulină roșie pentru asta :))

 6. vali crintea Reply

  pot suna de mai multe ori ? prima oara ma lemuresc referitor la outsearching , ulterior ma dau cunoscator !

 7. Claudia Predona Reply

  Foarte tare initiativa! Normal ca nu am ratat ocazia de a mai pune cateva intrebari si ma bucur foarte tare ca l-am descoperit pe David care scrie exact pe teme pe care incerc sa le abordez si eu. La cat mai multe idei inedite!

  • Cristian China-Birta Reply

   Mulțumim mult pentru apel, o să se bucure David că ai confirmat că s-a descurcat ok-ish… :))

 8. Constantin Roxana Valentina Reply

  Eu am primit informatii utile despre evolutia outsourcing-ului in Romania si care sunt criteriile pentru a reusi sa activezi in aceasta industrie! Multumesc si felicitari Computer Generated Solutions pentru initiativa!

 9. Mihaela Reply

  Mi-a picat Andrei Otineanu. Oricum am avut eu emotii mai mari decat el si speram sa-mi pice o fata pentru ca nu-mi place sa ma balbai in preajma baietilor, dar a fost o experienta interesanta, mi-a placut si am aflat si cu ce se “mananca” outsourcing-ul. :) Sa mai faceti din astea!

  • Cristian China-Birta Reply

   Promitem sa ma facem! Caci habar nu ai cate idei mi-au venit in timp ce era la CGS… :D

 10. Andi Iordache Reply

  Nu stiu cum e la call center, dar eu le compatimesc pe fetele de la taximetrie care vorbesc non stop pe statiile alea. Noroc ca au mai aparut aplicatiile astea care le mai usureaza munca.

 11. Bianca Ceică – Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.